Alltid «tette» kamper mellom ØIF Arendal og Bodø! – ØIF Arendal

Alltid «tette» kamper mellom ØIF Arendal og Bodø!

I søndagens Grundigligakamp mellom ØIF Arendal står det om både medaljer i Grundigligaen og det handler om posisjon inn i sluttspillet.

– Skal Bodø har en reel sjanse på topp 4 plassering, må de slå oss i Sparebanken Sør Amfi, det mener hjemmelagets trener Marinko Kurtovic. Og han tror det blir tett.

– Det er to fysiske lag som møter hverandre. Jeg tror at det laget som har best forsvar og best målvaktspill ender opp med poengene. Og det kommer til å bli tøft, spår han. – Ingen av lagene gir ved dørene. Og i den grad fadesen fra bortekampen har innvirkning på søndagens kamp, så er det på guttas revansjelyst.

I høstens bortekamp ble det et forsmedelig 10-måls nederlag, 32-22. Og Marinko var lagt fra fornøyd med eget lags prestasjoner. – Det virket som om vi ikke hadde «gått av» flyet. Vi spilte under enhver kritikk. Alt annet enn akseptabelt. Men historie er historie. Den skal vi ikke bruke for mye tid på nå.

Marinko tror at Bodøs gode målvakt, Joachim Søholm Christensen, kan bli avgjørende for kampens utfall. – Kanskje har han vært Grundigligaens beste målvakt. Med 15-16 redninger hver kamp har han vært en viktig bidragsyter til Bodøs resultater. Vi må være smarte i avslutningene i morgen.

Bodø, som har vært langt mer variable i resultatene etter VM-pausen enn våre gutter, møter sannsynligvis revansjesugne i Sparebanken Sør Amfi. Sist runde ble det tap hjemme for Halden. Et uventet tap.

En annen «kamp i kampen», er kampen mellom VM-sølv lagleder Børge Lund og vår egen Marinko Kurtovic. Har VM gjort Børge til en bedre lagleder og vil det prege måten Bodø møter ØIF Arendal på i morgen? Det er bare å møte opp, så finner vi svaret!

– Avslutningsvis vil jeg oppfordre publikum til virkelig å «ta i» i morgen, kommer det fra hjemmelaget trener ganske resolutt. – Vi trenger den hjelpen som vårt kjære publikum virkelig kan være når de mobiliserer. I morgen håper jeg å se og høre dere som vår 8. spiller, avslutter han.

Da er det å håpe at det er mange Arendalitter som tar oppfordringen og møter feststemt i Sparebanken Sør Amfi.