Følg ØIF Arendal gutta «live» helt frem til søndagens kamp! – ØIF Arendal

Følg ØIF Arendal gutta «live» helt frem til søndagens kamp!

Kenny Ekman lar deg komme tett på ØIF Arendal-gutta i forberedelsene inn mot søndagens viktige medaljekamp mot Bodø. Og han lover at vi skal komme tett på. Alt du må gjøre er å abonnere på Snapchatmeldinger fra UMBRONORGE.

– Vi må by på oss selv. Publikumet vårt kjenner oss som håndballspillere, men i løpet av helgen skal de få bli bedre kjennet med personene utenfor banen, lover klubbens forsvarterrier, Kenny Ekman, entusiastisk. Dette gleder han seg til.

– Jeg starter fredag sånn rundt kl. 14.00 med et intervju av meg selv. Forteller litt om hva som skal skje for alle som følger UMBRONORGE på Snapchat, sier han. – Jeg kommer til å ta en runde i klubbens administrasjon, styre og blant frivillige.

Det er UMBRO som har ønsket at ØIF Arendal skal låne SnapChat kontoen deres i helgen for å dele «inside» klubben og spillernes kampforberedelser frem mot søndagen kamp mot Bodø i Sparenbanken Sør Amfi. Og Kenny har sagt ja til å løse oppdraget.

– Jeg kommer til å reise rundt til spillerne og dele med alle hva de gjør både på kampdag og dagen før. Litt fra treningen blir det også. Og det kommer til å bli noen meldinger fra taktikkmøte og garderoben. Kanskje klarer jeg å få frem litt av garderobekulturen også. Det er målet.

– Dette skal uanett bli moro, lover Kenny. Og kjenner vi den joviale svenske riktig, kommer det sikkert til å bli mange spennende høydepunkter gjennom hele helgen.

Og fra kl. 14.00 nå på fredag så starter han opp. Abonner på UMBRONORGE på SnapChat, så får du ta del i laget forberedelser.