Sondre Paulsen med tre nye år: – Drømmen er å spille Champions League i Arendal! – ØIF Arendal

Sondre Paulsen med tre nye år: – Drømmen er å spille Champions League i Arendal!

Det er gode nyheter til alle som holder med ØIF Arendal. Klubbens egenproduserte "lynving", Sondre Paulsen, har skrevet ny 3-års kontrakt. Og han drømmer om nye høydepunkter i sin klubbkarrière. - Drømmen er å knekke sluttspillkoden og bringe hele Champions League-eventyret til Arendal!

Det har ikke manglet på muligheter til å leve håndballdrømmen i proffeventyr utenfor Norges grenser. Men han har vært lojal til barndomsklubben, bestandig! Og han er det nå igjen, fantastiske Sondre Paulsen har skrevet ny kontrakt med ØIF Arendal. En ny 3-års kontrakt. Og med det gleder han alle håndballhjerter her på Sørlandet. For han er en av de spillerne som utgjør selve DNA-et i klubben. En av de som har gått sine barndomshåndballsko i Nedeneshallen. Riktignok i Strømmen Glimt frem til han ble 13 år. Men fra den dagen har det vært i sort og rødt. Det altså selv om mulighetene til å leve ut håndballdrømmen i proffklubber har vært tilstede ved flere anledninger. Selvsagt har det vært det. Vi snakker om en av landets beste høyrekanter. Vi snakker om «vår» Sondre Paulsen.

– Jeg har vel egentlig aldri vurdert henvendelser fra utlandet veldig seriøst. Jeg trives i Arendal og jeg trives i klubben. Det er jo «min klubb», forklarer Sondre. – Jeg tror faktisk Arendal er det mest fantastiske stedet du kan spille håndball. Vi er i en en passe stor by, hvor folk bryr seg om det vi driver med. De blir glade og engasjerte når det går bra. Og de sier i fra når det ikke går bra. Det er godt at folk bryr seg. Det liker jeg.

Han har mye godt å si om klubben også. – Du vet det. Vi har mange i klubben som legger fritiden sin ned i at vi skal ha det bra. Se på den jobben Trygve, Jan, Peder og Roger gjør. Det er sånt som skaper sjel i et idrettslag, forklarer Sondre. – Og glem ikke Helge. Nå snakker snart alle «utlendinger» flytende norsk, skryter han om klubbens egen norsklærer.

Sondre er generøs med Svermen, dugnadsmedarbeidere, publikum forøvrig og klubben styre og administrasjon. – Jeg synes det er en god «drive» i klubben om dagen. Stemning på kampene, publikumstall går rette veien igjen og vi ser at administrasjon jobber seriøst for å utvikle klubben videre. Og se på alle de frivillige som stiller opp, på hver kamp. Jeg er stolt av klubben min og det er gøy å være i ØIF Arendal for tiden.

Dessuten har han klokkertro på styrets strategi om å satse på spillere fra den nærmeste region. – Vi har noen spennende årganger på gang. Talenter som jeg håper skal bli eliteseriespillere. Vi trenger noen lokale spillere som kommer opp og tar opp arven etter oss som har vært med lenge. Og jeg føler det litt som min plikt å gå foran. Rettlede talentene og vise veien som jeg selv en gang gikk, forklarer han engasjert. – Og forhåpentligvis har jeg mange gode sesonger igjen. Selvsagt har han det!

– Men mest av alt drømmer jeg om at vi skal knekke sluttspillkoden og bringe  hele Champions League-eventyret til Arendal. Det ville vært helt fantastisk både for klubben og byen, avslutter den sympatiske «lynvingen». Den røde og sorte «lynvingen».

Han som har spilt på alle yngre landslag, har flere titalls kamper og mål med flagget på brystet på A-landslaget, men som allikevel alltid har vært tro mot sin barndomsklubb. Slike hedersmenn finnes det ikke nok av i idretten.

Sondre er «vår» minst i tre nye år!