Kan vi håpe på hjelp i kveld? – ØIF Arendal

Kan vi håpe på hjelp i kveld?

ØIF Arendal må først og fremst gjøre jobben selv. Vinne borte mot Kolstad i dagens viktige Grundigligakamp. Men er det lov å håpe på hjelp i kampen om medaljer?

Det er virkelig tett i medaljekampen bak suverene Elverum. Bækkelaget og Haslum har begge 25 poeng. ØIF Arendal på 4. plass med 24 poeng. Fyllingen Bergen og Bodø på 20 poeng. Alle har medaljer innen rekkevidde. Alle spiller kamper i dag som følger;

kl. 18.00 Bodø – Halden
kl. 18.00 Kolstad – ØIF Arendal (vises handballtv.com)
kl. 18.00 Elverum – FyllingenBergen
kl. 18.00 Bækkelaget – Falk Horten
kl. 20.00 Drammen – Haslum

Kan vi håpe på hjelp i medaljekampen. Halden kjemper febrilsk for å klatre foran Lillestrøm og med det komme på «sikker» plass. Holder et Elverum på vei mot poengrekord i Grundigligaen «dampen oppe» nå som seriegullet er sikret? Falk Horten mangler tre poeng på å ta igjen Halden og må kjempe med nebb og klør for ikke å rykke ned. Og kan Drammen levere «sakene» i nabooppgjøret mot Haslum?

Vi kan se imot en spennende håndball-søndag!