ØIF Arendal har aldri slått Kolstad i Trondheim! – ØIF Arendal

ØIF Arendal har aldri slått Kolstad i Trondheim!

Det er tøff bortekamp i vente førstkommende søndag. ØIF Arendal har ikke slått Kolstad i Trondheim. Og trønderne kommer fra tre strake tap (Halden, Haslum og Drammen). Det gjør det nok ikke enklere for våre karer.

– Vi som har fartstid fra før ØIF var i Grundigligaen, vet at vi har slått Kolstad i Trondheim før, ler Sondre Paulsen. Kan tenker på tiden før ØIF Arendal rykket opp til eliten. – Men det er riktig at vi ikke har slått dem der oppe i Grundigligaen. Det har det ikke vært så mange muligheter til heller. De var nyopprykket i fjor.

Sondre minnes nederlaget fra fjorårets kamp enda. – Vi hadde en periode i starten av 2. omgang hvor det var fryktelig mye bomskudd. Det ødela kampen for oss. Dessuten møtte vi et heltent hjemmelag med fulle tribuner. De kriget godt.

– Etter nyttår har serien blitt ganske åpen. Og det er mange kamper som er viktige for mange lag. Både i topp og bunn av tabellen. Kanskje er det bare Elverum og Drammen som har en mer eller mindre avklart situasjon, forklarer Sondre.

– Jeg tror at kampen kanskje betyr mer for oss enn for Kolstad. Og klarer vi å mobilisere som vi har gjort etter VM-pausen, så har jeg troa på to poeng, avslutter han forventningsfullt.