Vi søker 50 flaggstenger! – ØIF Arendal

Vi søker 50 flaggstenger!

Små forbedringer hele tiden. Det er hva som skal få ØIF Arendal til å bli en skikkelig god Champions League-klubb. Nå skal vi sette litt mer farge på byen når det er seriekamper i Sparebanken Sør Amfi. Derfor søker vi 50 flaggstenger!

– Har vi flaks så får vi dette på plass til neste hjemmekamp. I verste fall blir det til årets siste seriekamp, den mot Haslum, det kan han som har en heldig hånd med klubbens arrangementer fortelle, Per Carsten Michelsen. For selv om han leverer de aller beste arrangementer når ØIFs herrelag spiller opp til kamp, ønsker han å utvikle klubben videre.

– Nå trenger vi 50 flaggstenger som vil vaie vår stolte logo og budskapet om at det er kamp i Sparebanen Sør Amfi, på kampdager, forklarer Michelsen videre. – Det finnes tusenvis av flaggstenger i Arendal og mange av dem som har slik flaggstang har helt sikkert et hjerte som også banker for klubben vår. Nå håper vi å nå ut til dem, slik at vi virkelig kan sette farge på byen på kampdager.

Og Michelsen har noe å «lokke» med.

– Alle som tar på seg jobben med å flagge på kampdager ut denne sesongen og neste sesong, skal få et sesongkort som takk for hjelpen. Vi legger denne saken ut på våre Facebooksider. Der vil vi at de som kan tenke seg å hjelpe oss, skal skrive sin interesse i kommentarfeltet. Så tar vi kontakt, avslutter han.

Vel nesten. Han lover å komme tilbake om ikke lenge med andre spennende søknader… Men mer vil han ikke si, sånn med det samme!