Vi søker 100 biler! – ØIF Arendal

Vi søker 100 biler!

ØIF Arendal mener alvor. Når det er kampdag i Sparebanken Sør Amfi skal det være festdag for hele byen og distriktet rundt. I går søkte klubben 50 flaggstenger. Nå søker vi 100 biler til å flagge på kampdag.

– Det er spennende ambisjoner vi har med kampene og arrangementene i Sparebanken Sør Amfi. Og nå ønsker vi at flere skal være med å dele våre drømmer. Markedsføre kampdagen gjennom flagging i bilen hele kampdagen, det forteller Per Carsten Michelsen. Han som har arrangert alt fra båtrace over hele verden til det som forhåpentligvis skal bli Champions League-kamper i Sparebanken Sør Amfi en gang i fremtiden.

– Vi vil utstyre 100 biler på kampdagene med to flagg hver. Så håper vi at uansett hvor du beveger deg i Arendal på kampdag, så skal du ikke kunne unngå å se logoen vår, det forklarer Michelsen ambisiøst. Det blir nesten som ambisjonene til Coca Cola. Du skal se logen deres hver dag!

– Også denne saken blir delt på klubbens Facebook-sider. Og alle som har lyst til å flagge for og med oss på kampdag håper vi vil registrere seg der, sier Per Carsten.

Så blir det spennende å se om alt kommer på plass til neste hjemmekamp.

– Vi venter på leveranser fra Kina. Så det er ikke helt sikkert at det kommer til Bodø-kampen. Men i alle fall til Haslum-kampen. Og når det kommer, så vil forhåpentligvis alle legge godt merke til det, avslutter han optimistisk.