Oscar Duus Carlsen neste ØIF Arendal-gutt på landslagssamling! – ØIF Arendal
Oscar er nr. 4 fra venstre på bildet.

Oscar Duus Carlsen neste ØIF Arendal-gutt på landslagssamling!

Det er ikke langt mellom de gode nyhetene fra ØIF Arendal. Nå har klubben fått en landslagssamlingsdebutant. Oscar Duus Carlsen er tatt ut til samling med 2000-landslaget. Samlingen går i Skien fra 6.-8. mars.

ØIF Arendal og breddeklubbene i distriktet produserer håndballtalenter nærmest på løpende bånd. I dag fikk vi høre det flotte nyheten om at Oscar Duus Carlsen er tatt ut til 2000-landslaget. Og trener Asle Gran er minst like stolt.

– Oscar en en målbevisst og treningsvillig gutt med god skuddarm. Han spiller venstreback. Og han er også med på Bringlaget til G16, kommer det med stor overbevisning fra han som har vært treneren hans gjennom flere sesonger. – Oscar hospiterer også med A-laget på torsdagstreningene, forklarer han videre. – Han er en utrolig spennende spiller. Og han alt som skal til. Her kan ØIF Arendal vente seg noe spennende, skryter treneren.

Og jammen skal de ha skryt alle som jobber med yngre lag i distriktet. For nå begynner det virkelig å «svinge». Ingen tvil om at det er gode årganger på vei. Håndballfremtiden ligger i Arendal!