Den første av 5 cupfinaler! – ØIF Arendal

Den første av 5 cupfinaler!

Dagens kamp er en være eller ikke være når det kommer til sølvmedaljer. Bækkelaget ligger før kampen 3 poeng foran våre gutter. Nå har vi muligheten til å kutte avstanden ned til ett poeng. Noe som kan gi håp om sølvmedaljer. Men lett blir det ikke. Hverken i dagens kamp eller de 4 påfølgende.

Som vi kan lese av tabellen er det utrolig jevnt bak Elverum. Fra Bodø på 6. plass til Bækkelaget på 2. plass skiller det bare 5 poeng. Bækkelaget, Haslum, ØIF Arendal, FyllingenBergen og Bodø skal gjøre opp om medaljeplassene og det beste utgangspunktet for selve rosinen i pølsa – sluttspillet med Champions League-plassen til vinneren.

Hvert eneste poeng, ja, selv målforskjell og innbyrdes oppgjør kan være avgjørende for plasseringene til slutt. Her ser du programmet for de forskjellige lagene i innspurten:

Bækkelaget møter:
ØIF Arendal (borte)
Falk Horten (hjemme)
St. Hallvard (borte)
FyllingenBergen (hjemme)
Lillestrøm (borte)

Haslum møter:
Bodø (hjemme)
Drammen (borte)
Elverum (borte)
Halden (hjemme)
ØIF Arendal (borte)

ØIF Arendal møter:
Bækkelaget (hjemme)
Kolstad (borte)
Bodø (hjemme)
Drammen (borte)
Haslum (hjemme)

FyllingenBergen møter:
St. Hallvard (borte)
Elverum (borte)
Lillestrøm (hjemme)
Bækkelaget (borte)
Kolstad (hjemme)

Bodø møter:
Haslum (borte)
Halden (hjemme)
ØIF Arendal (borte)
Falk Horten (hjemme)
St. Hallvard (hjemme)

Et tøft program for alle lag selvfølgelig. Og aller tøffest for Haslum, ØIF Arendal og FyllingenBergen kanskje? Uansett det blir en virkelig spennende avslutning på årets Grundigliga. Og hvor hver eneste prestasjon kommer til å påvirke sluttresultatet.