Populært tiltak av Sparebanken Sør! – ØIF Arendal

Populært tiltak av Sparebanken Sør!

Sparebanken Sør inviterte alle som ikke har vært på håndballkamp i Sparebanken Sør Amfi til gratis "førstgangsbillett". Tiltaket ble tatt veldig godt i mot. Og det var ikke vanskelig for Svermen og ØIF-gutta å finne glade mottakere på byens kjøpesentre.

– Det var  mange glade mottakere av «førstegangsbillett», skryter Svermenleder Jørn Holmestrand. Han og fem andre medlemmer av Svermen var med 6 av våre gutter rundt til byens tre kjøpesentre mellom kl. 12 og kl. 14 i dag.

– Vi har gjennomført utdeling av 300 billetter og det gikk kjempefint. Folk ble ordentlig glade da de fikk muligheten og det virker som vi kanskje får tak i endel nye publikummere, folk som «har tenkt at» i lang tid og som med billetten å hånden fikk det siste incitamentet til å komme på kamp, sprudler det fra den ivrige Svermenlederen. Han ønsker seg full hall og «kjempetrøkk» i søndagens toppoppgjør. Den første virkelige kampen om sølvet i årets Grundigliga.

Jørn skryter også uhemmet av både gutta, egne Svermenmedlemmer og ikke minst Sparebanken Sør. – Alle gjorde en super jobb. Og jeg kjenner at jeg blir både kry og stolt av at vi har så gode samarbeidspartnere som vi har. Dette var virkelig et godt tiltak av en av de største samarbeidspartnerne, Sparebanken Sør, forklarer han.

 

Nå håper han at både disse nye håndballsupporterne og alle som har vært der før, fyller opp Sparebanken Sør Amfi. – Vi kan være lagets 8. spiller. Og både antall og ikke minst stemningen kan gjøre en forskjell i slike tette toppoppgjør, avslutter Jørn Holmestrand.