Ikke vært i hallen før? Da spanderer Sparebanken Sør søndagens håndballopplevelse! – ØIF Arendal

Ikke vært i hallen før? Da spanderer Sparebanken Sør søndagens håndballopplevelse!

Når ØIF Arendal tar imot Bækkelaget til toppkamp og «slaget» om årets sølvmedaljer i Grundigligaen ønsker en av klubbens hovedsponsorer, Sparebanken Sør, at flere skal få anledning til å oppleve den fantastiske stemningen i nettopp Sparebanken Sør Amfi.

– Selv om det kanskje virker usannsynlig, så vet vi at det fremdeles er en del som ikke har funnet veien til en stemningsfull håndballopplevelse i Sparebanken Sør Amfi. Det fortjener alle i Arendal å oppleve, forteller banksjefen i Sparebanken Sør i Arendal, Sidsel Christiansen.

Og nå har banken og klubben bestemt seg for å gjøre noe helt spesielt med nettopp dette.
– Førstkommende lørdag skal både klubbens flotte supporterklubb, Svermen, og spillerne ut på oppdrag for oss i Sparebanken Sør. De skal ut til byens kjøpesentre. Og der vil de dele ut de vi har valgt å kalle «førstegangsbilletter». Det er fribilletter de vil gi til folk som ennå ikke har vært så heldige at de har kjent på den fantastiske stemningen når hele Sørlandets håndballherrer valser over sine motstandere på hjemmebane, forklarer banksjefen.

– Søndagens kamp blir en skikkelig toppkamp, det forklarer ØIFs Per Carsten Michelsen. Vi tapte med klare sifre i Oslo, 38-30, og bare seier er godt nok om vi skal klare sølvmedaljer i årets serie. Det kommer til å bli en fantastisk håndballkamp og forhåpentligvis blir poengene igjen i Sparebanken Sør Amfi, sier han forventningsfull.

– Vi har hatt et ønske om å aktivere våre sponsorater slik at flere skal få anledning til å dra nytte av bankens lokalpatriotisme. Dette er en utmerket måte å gjøre nettopp det på. Også håper vi at alle de ekstra publikummerne er med på å sette rette rammen og stemningen slik at sølvmedaljene i årets Grundigliga havner i Arendal. Det kan bli en vinn, vinn sak for oss alle, avslutter den sympatiske banksjefen optimistisk.

Så har du ikke vært på ØIF Arendals hjemmekamper i Sparebanken Sør Amfi ennå? Da kan du møte opp ved et av byens kjøpesentre mellom kl. 12.00 og kl. 14.00 på lørdag. Ser du en av spillerne eller en av supporterklubbens, Svermen, medlemmer gir du bare beskjed om at du ønsker en gratis «førstegangsbillett» påspandert av Sparebanken Sør.