Frode Kyvåg: – Dette kommer til å bli en triller av en håndballkamp! – ØIF Arendal

Frode Kyvåg: – Dette kommer til å bli en triller av en håndballkamp!

Frode Kyvåg BSK-nestoren og norsk håndballs "grand old man", tror på en forrykende håndballkamp. Men han tror ikke at hjemmebanefordelen betyr all verden.

– Denne kampen er helt avgjørende for sølvet, det forteller Bækkelagets Frode Kyvåg. Og han tror på en triller av en håndballkamp. – Det kommer ikke til å bli avgjort før helt i sluttfasen. Jeg tror det blir en duell som fort kan avgjøres av målvakter og ikke minst lagledernes taktikk.

Men han tror ikke Sørlandspublikummet vil utgjøre den store forskjellen. – BSK har imponert meg med like godt spill og gode resultater borte som hjemme. Det viste de på Elverum nå sist. Jeg tror ikke de lar seg affisere av hjemmepublikum, sier han. Så da blir det opp til oss å fylle opp tribunen å motbevise ringreven fra hovedstaden! For han har kanskje ikke opplevd stemningen i Sparebanken Sør Amfi?

Kyvåg er generøs med superlativene til begge lags trenere. – Det Jan Karlsson har gjort i BSK har vært imponerende. Første sesongen var jeg litt bekymret. Det ble litt for mye topping. Men de typene han har fått frem og ikke minst spillere han har erstattet, har gjort svært mye for BSKs resultater.

– Marinko har jeg dyp og grenseløs respekt for. Han er en av de aller beste, skryter han. – I kampen møtes to av de aller beste fra benken og det blir svært spennende å se lagenes tilnærming til kampen.

Kyvåg tror også at kampen betyr mest for BSK. – For Bækkelaget er det helt avgjørende å avslutte sesongen med bravur med tanke på fremtiden. Det er spillere i avgang og det er spillere som teller på knappene. Det vil være helt avgjørende å få til et godt resultat i årets sesong for også å være attraktiv for nye spillere, forklarer han.

– Denne kampen er helt, helt åpen. Den kommer ikke til å bli avgjort før helt mot slutten. Det kommer til å bli en triller av en håndballkamp. Og det er umulig å spå resultatet på forhånd, avslutter Kyvåg for å haste til byrådsmøte i Oslo.