Kristian Venaas kan bli en 16 år, 2 måneder og 10 dager «gammel» debutant! – ØIF Arendal

Kristian Venaas kan bli en 16 år, 2 måneder og 10 dager «gammel» debutant!

Marinko Kurtovic dyrker ungdomslinjen i ØIF Arendal helt ut. På søndag kan Arendal få en ny lokal håndballhelt, Kristian Venaas er tatt ut i bruttotroppen til kampen mot FyllingenBergen. Og Kristian har så vidt fylt 16 år. Det gjorde han 2. desember i fjor. Og allerede 2 måneder og 10 dager etter at han har lov til å kjøre moped, så debuterer han hos seriemestrene fra forrige sesong! Snakk om lynkarrière.

– Det er spennende. Og hvis jeg får noen minutter så skal jeg love at jeg er klar, kommer det kvikt fra ØIF Arendals siste tilskudd til elitetroppen. Kristian Venaas er klar om Marinko Kurtovic gir han tillit på søndag.

– Jeg kjenner laget, men vet ikke helt hvordan FyllingenBergen spiller ennå. Han har nemlig ikke rukket å ha særlig fokus på laget fra Bergen, godeste Venaas. For allerede lørdag skal han spille Bringserie med 2000-laget i Drammen. Og også der får Venaas muligheten til å vise seg frem for favoritt-treneren og posisjonere seg inn mot søndagens store mulighet. – Ja, og det er flott at klubbens hovedtrener også finner tid til å følge Bringlaget vårt i Bringserien. Det er spennende når Marinko sitter på benken, forklarer han. Og denne gangen er det nok ekstra spennende. Kanskje kan en god prestasjon i lørdagens kamper, bane vei for førstelagspill med elitelaget på søndag?

Marinko er også full av lovord om det unge håndballtalentet. – Jeg har voldsom tro på Kristian. Trener han godt fremover kan han være i bruttotroppen om et år eller to. Han er rå i duellspillet. Tøff på målet. Han kommer til å bli veldig, veldig god, skryter elitetreneren. Men han har også noen innspill til forbedringer. – Kristian må trene på seg muskler fremover. Klarer han det og fortsetter utviklingen kan han fort bli ØIF Arendals neste virkelige stjernespiller, skryter den sympatiske treneren.

– Jeg har mål om å komme på landslaget en dag, kommer det ambisiøst. – Vinne titler med ØIF Arendal. Og det ville vært fantastisk å spille Champions League her i Arendal, kommer det litt drømmende. Kanskje kan den drømmen gå i oppfyllelse om ikke så mange sesongene?

Uansett  ønskes den unge, mulige debutanten all mulig lykke både lørdag og søndag!