Rune Jakobsen melder overgang til FK Jerv – ØIF Arendal

Rune Jakobsen melder overgang til FK Jerv

Styret i ØIF Arendal Elite vil informere om at vår daglige leder Rune Jakobsen har takket ja til ny stilling som daglig leder i FK Jerv. For klubbens daglige drift kommer dette på et tidspunkt som gir klubben mulighet til å bruke tid på å finne nye og gode løsninger. Klubben er for tiden inne i flere utviklingsprosesser og disse vil ikke bli påvirket av at vår daglige leder slutter.

 

– ØIF er en fantastisk klubb. Jeg vil takke alle mine kolleger i ØIF for godt samarbeid. Jeg vil benytte anledningen til å takke lojale sponsorer, svermen og de mange frivillige for alt de gjør for ØIF. Jeg har ikke hatt noe ønske om å forlate ØIF, men når muligheten for å returnere til fotballen og FK Jerv dukket opp var det et tilbud jeg ikke kunne takke nei til, sier Rune Jakobsen

 

Styret i ØIF Arendal Elite ønsker Rune og FK Jerv lykke til i den videre satsingen.