Haslums trener: – På papiret akkurat nå vil jeg kanskje holde en knapp på ØiF Arendal – ØIF Arendal

Haslums trener: – På papiret akkurat nå vil jeg kanskje holde en knapp på ØiF Arendal

Det er mandag kveld. Mens du satt hjemme og så på at Magnus Carlsen ikke gjorde rent bord på nedre del av Manhattan, dro vi til Bærum. Der møtte vi en av de trenerne i Grundigligaen som vi misliker minst. Nemlig alltid opplagte og hyggelige Tom Erik Skarpsno fra Haslum.

Vi får begynne med et standardspørsmål. Hvem er best av Haslum og ØIF Arendal akkurat nå? Vi har spilt like mange kamper i Grundigligaen. Begge lag har fem seire og tre tap hver.

– Det er vanskelig å svare på. På papiret akkurat nå vil jeg kanskje holde en knapp på ØiF Arendal. Vi har dessverre hatt endel skader og bærer litt preg av det. Men det kjennes veldig åpent.

Jasså, er du litt molefunken? Har vi dratt helt ut til Bærum uten at du er klar for kamp?

– Neida, vi er klare for kamp. Men det er som sagt helt åpent.

Vi fikk skikkelig dreis på forsvaret mot Kolstad. Det eneste som gikk skeis var at Kenny fikk en blåveis. Faktisk to. Hvordan skal dere trenge gjennom og score?

– Jeg fikk med meg kampen på søndag. ØIF Arendal var gode, ingen tvil om det. Haslum må uansett hvem vi møter spille vårt spill som vi er gode på. Ikke så ukjent fenomen det der. Men vi har en plan, og vet du hva? Jeg tror den er god nok.

Deres beste spiller Eirik Köpp, fostret på glimrende kosthold og trening i Sparebanken Sør Amfi er usikker foran kampen onsdag.  Han er rett og slett litt uggen har vi fra sikre kilder. Tror du han kommer til å spille mot gamle venner fra den stolte by ved Skagerrak?

– Det er veldig usikkert, gitt. Eirik har dessverre vært mye skadet hittil. Vi har jo et skikkelig fysioterapeut-team, og vi har en løpende dialog. Vi skulle gjerne svart 100% ja på at han er fit for fight, men det kan vi ikke. Vi har ikke klart å spore skadene til kostholdet fra før sommeren. Men det blir mye pizza i begge klubber. Vi er sponset av Dominos pizza, og dere av Pizzabakeren. Det som vi derimot kan spore i Håndball-TVs videoarkiv, er at sist gang Haslum spilte mot ØIF Arendal var Eirik banens desidert beste, og han hamret inn mål.

Men si oss en ting. Hvem har størst overarmer: Dominic Grimstad eller Kenny Ekman?

– Det skal jeg få klarhet i til onsdag. Jeg er usikker, med de siste hevelsene til Kenny Ekman etter klyping og albuer i forsvar i går mot Kolstad, så kan det ha utviklet seg i favør av Kenny. Det som er hevet over enhver tvil er at rumpa til Dominic er den største!

Hva skjer med arrangementet i Nadderud Arena til onsdag? Har dere planlagt noen ekstra sprell?

– Jeg er bare trener, og har på lager noen egne sprell. Arrangementet blir veldig bra, det sitter godt hos oss, og vi har forbedret oss litt siden sist dere vare på besøk i februar. Det som jeg nå vet er at det blir masse folk og skikkelig stemning. Vi er to lag som begge vil til cupfinalen. Vi skal ihvertfall bidra hva vi kan for å få til en skikkelig håndballfest. Ihvertfall for hjemmepublkumet. Jeg vil benytte anledningen til å spesielt ønske Svermen velkommen med sine busser. Det varmer et håndballhjerte at vi får en skikkelig cupkamp!

Vi ønsker Skarpsno og Haslum lykke til.