– Jeg tror vi vinner, og jeg går alltid for seier. – ØIF Arendal

– Jeg tror vi vinner, og jeg går alltid for seier.

Tjena, Marinko.

– Hei på deg!

Hvordan er formen?

– Jeg er i god form, jeg er tent foran kampen i dag.

Og hvordan er det med spillerne?

– Etter tre uker uten håndballkamp i Sparebanken Sør Amfi, så har vi virkelig sett frem mot denne kampen. I dag skjer det igjen. Det ble et tøft kamp-program i oktober, og nå håper vi på en skikkelig velspilt og fortjent seier. Og så får vi snakke om kampen til onsdag senere i kveld.

Kamptidspunktet er klokken 17:00 i dag, betyr det noe for spillerne?

– Nei, det betyr minimalt.

Vi møter et lag som har hatt en glimrende utvikling etter opprykket til Grundigligaen før forrige sesong.

– Ja, de jobber bra, og har som målsetning å komme på topp fire.

Har du analysert Kolstad?

– Ja, vi har brukt tid på det. De har gode spillere på alle posisjoner. Og de spiller med selvtillit etter en glimrende start på sesongen. De er godt vant med et entusiastisk hjemmepublikum, så vi håper Svermen setter de litt utenfor komfortsonen i vårt eget Sparebanken Sør Amfi.

Vi har ikke sett det store fysiske spillet så langt i sesongen. Altså det har vært tøffe kamper, men det har ikke vært så voldsomt, har det?

– Noen omganger har vært harde fysisk. Vi kommer ihvertfall til å se det i dag. De tøffe duellene kommer, ihvertfall i vårt forsvar. De duellene skal vi vinne. Vi har god selvtillit i forsvar, og vi har glimrende statistikk hjemme.

Tror du hjemmestatistikken får en smell i dag?

– Jeg tror vi vinner, og jeg går alltid for seier.

Og hvordan har opplegget vært for gutta i helgen?

– Fredag vanlig trening. De har hatt en fin lørdag med Granejentene, vi har brukt tid på  analyse, og vi er i bedre form enn foran forrige kamp. Treningene har gått bra.

Tipper du noen sifre i dag?

– Dette er et lag som ligger foran oss på tabellen. Jeg går og tror på seier. Vi har hjemmepublikum med oss i dag, så jeg ber alle vise gutta våre at i Arendal heier vi på ØIF Arendal.

Hvordan går det med jet lagen til Cesar i buret etter landslagsoppholdet i Brasil?

– Det er ikke noe problem. Han jobber seg inn i vårt system, og jeg håper han gjør en strålende kamp i dag. Altså at både forsvar og keeper fungerer bra sammen.

Men kan du ikke si noe om kampen til onsdag? Den kan jo bli helt fantastisk. Vinner vi mot Haslum så har vi et fantastisk høydepunkt å se frem til mellom jul og nyttår.

– Hallo. Det er en kamp om gangen. Alltid. Det eneste jeg vil si er at alle som leser dette må sende en melding til Kari Sunde om å melde seg på. Det blir gøy i Bærum. Vårt fokus på hvordan vi skal komme oss til Spektrum er først etter uttøying og dusjing i Sparebanken Sør Amfi i kveld.

Har du noe mer du vil si til ØIF Arendals venner?

– Møt opp, skrik dere hese. Vi er klare for kamp, og trenger all den støtte vi kan få.