Ola Sørdahl tar en pause fra topphåndball – ØIF Arendal

Ola Sørdahl tar en pause fra topphåndball

Ola Sørdahl og ØIF Arendal har i dag blitt enige om å avslutte gjeldende spillerkontrakten.

Jeg har lenge kjent på at motivasjonen og spillegleden ikke er slik den burde være. Det er krevende å spille topphåndball, og jeg håper en pause fra håndballen fører til at lysten og motivasjonen kommer tilbake. Jeg har bare gode ting å si om ØIF og er glad for at de valgte å lytte til meg når situasjonen ble slik, sier Ola Sørdahl.

Ola kom tilbake til ØIF Arendal i forkant av denne sesongen, etter en periode i Sandefjord. Han skrev da en kontrakt med ØIF Arendal som skulle løpe ut sesongen 2016/2017. Denne kontrakten er nå terminert.

Vi har hatt en fin dialog med Ola. Det er bare gode ting å si om Ola som person, og når han sliter med motivasjonen har vi valgt å lytte til han. Jeg håper vi snart ser Ola på håndballbanen igjen, sier Rune Jakobsen