Snekker Strat etter kampen – ØIF Arendal

Snekker Strat etter kampen

Vi har tatt en prat med to av våre etter dusjen. Det var deilig å vinne en skikkelig seier mot Lillestrøm i Sparebanken Sør Amfi i kveld. Håndballfugla dro hjem med null poeng, og vårt fort var solid i kveld.

Åsmund Strat, vår mann i buret i kveld, hadde en redningsprosent på hele førtifem prosent! Og vi har selvfølgelig snakket med ham først.

Hvordan gikk kampen?

– Det var deilig å sikre to poeng. Forsvaret satt bra i dag.

Men kjære tid. Du gjorde jo en glimrende jobb selv med å stenge buret i store deler av kampen.

– Nei, det var laget. Men jeg er fornøyd med lagets innsats.

Du står nesten hele kampen. Gikk det greit?

– Ja, det gikk fint. Selv om jeg ikke er den som har fått mest spilletid, så har jeg rutine på å være på dette nivået når jeg kommer inn. Nå har vi bedre selvtillit enn vi hadde etter kampen på lørdag mot Timisoara. Jeg merket skikkelig god stemning etter en lang dusj. Vi gleder oss skikkelig til å spille ute i Europa. Vi er også veldig imponert over at det kommer noen fra Svermen den lange og kronglete veien til nord-Romania.

Er du redd for at dere er utslitt når dere har kommet frem?

– Neida, vi kommer ned fredag kveld, og vi er gode på E18 til Gardermoen, og også gode til å få tiden til å gå på fly og flyplasser. Turen ble plutselig mye lettere etter kampen i dag.

Kari Sunde er også fornøyd med dagens kamp:

– Ja, dette var deilig og sikre to poeng uten at vi surra det til i andre omgang.

Hvem synes du var best av våre?

– Jeg var veldig godt fornøyd med Lars Jakobsen i en omgang. Men dette var Åsmund Strats kveld. Han spilte glimrende, og sto hele kampen. Jeg er veldig glad og veldig fornøyd.

Og hvordan er du fornøyd med at du ikke vant vaskemaskinen?

– Det er sånt som skjer. Jeg har vunnet i kjærlighet, jeg har vunnet med at jeg følger ØIF Arendal i tykt og tynt. Og jeg har skikkelig troen på at dette skal bli en bra sesong. Jeg drømmer om Spektrum, og der tror jeg at hele klubben får hell. Men en kamp om gangen. Men nok vyer om sesongen. Jeg ble sabla glad for at en 11-åring vant vaskemaskinen. Det var superkult. Jeg håper på flere premier på kampene, det er alltid moro med underholdning og spenning utenfor banen. Det var veldig bra at Rune og Lars fiksa den biffen.

Og hvem var best på tribunen i kveld?

– Helt klart Sørfjelljentene. Jenter 10 og 11 heiet glimrende i seksti minutter! De var skikkelig flinke.

14689706_10153832514775766_1799961584_o