Vi går for seier mot Lillestrøm – ØIF Arendal

Vi går for seier mot Lillestrøm

Det er kampdag, og vi har snakket med Marinko Kurtovic.

Hvordan står det til?

– Alt går bra, men vi har et tøft kampprogram for tiden. Lørdag spilte vi i Kristiansand, i dag er det en tøff kamp mot et topp motivert Lillestrøm, og fredag drar vi til Romania. Vi skal kjøre til Oslo, og så skal vi fly en lang reise med mellomlanding til vi kommer til Timisoara fredag kveld. Kampen begynner lørdag klokken 19:00, så vi har god tid hele lørdagen hvis alt går som det skal. Og så møter vi Bækkelaget søndag 23. oktober i Oslo, og da blir det bra trøkk med Svermen som har litt ekstra opplegg på veien til Oppsal arena, og så håper jeg mange tar turen til Jotunhallen 26. oktober og blir med på cupreisen videre. Som kjent er vi to seire unna en cupfinale i Oslo Spektrum 29. desember. 

Er du klar for Spektrum alt?

– Nei, nå må jeg bli litt kjedelig. Vi skal ta en kamp om gangen. Heter det om gangen på norska eller en kamp av gangen?

Vi bruker begge deler. Vi tror det er valgfritt. Du får be Josip sjekke med Parnemann. Men det er vi som stiller spørsmålene her. Lillestrøm har ikke en tøff reise til Arendal i dag.

– Nei, men det har ikke vi heller. Og det er jo sjeldent at vi taper i Sparebanken Sør Amfi. Det er fremdeles vårt fort, og det har vi akkurat samme fokus på som forrige sesong. Vi skal alltid vinne hjemme, og vi skal ta en kamp om gangen. I dag er vi skjerpet, og vi skal vinne.

Hvem står i mål i dag?

– Det er fremdeles uklart.

Så det blir spennende?

– Lillestrøm har god selvtillit etter at de slo Halden. Den kampen har vi sett alle sammen, og det har nok ikke som leser dette gjort. Altså Halden ledet 12-6 til pause. Lillestrøm var helt fullstendig endret etter en runde i garderoben, og vant andre omgang med 18-9. Det er veldig imponerende. Klarer du å regne ut sluttresultatet?

Det er vi som stiller spørsmålene her.

– Da skal jeg si deg det. Lillestrøm vant 24-21. Imponerende.

Så du er nervøs?

– Jeg har ikke vært nervøs siden Oddvar Brå brakk staven. Men det kommer ikke to lette poeng til oss i kveld. Vi må kjempe, og vi skal være forsiktige i andre omgang. Halden er et godt lag, og Lillestrøm bor det masse i. Og vi har ikke råd til å tape flere kamper nå.

Skjer det ellers noe gøy i dag?

– Spillerne og jeg er ekstremt fokuserte på kamp. Jeg tror det blir en bra kamp. Og så skal jeg gi Kari Sunde i Svermen en klem mens hun tar selfie etter kampen. Hun hadde fødselsdag i går. Jeg håper hun fortsetter den gode flyten med vinnerlykke fra Elverum hvor hun tok full pott. Jeg skal hjelpe henne med å bære vaskemaskinen ut i bilen. Det fortjener hun!