Vi er videre i cupen, og møter Sandefjord i Jotunhallen – ØIF Arendal

Vi er videre i cupen, og møter Sandefjord i Jotunhallen

Vi skal jo som vanlig si at vi tar en kamp om gangen. I dag ble det klart at vi møter Sandefjord i oktober.

Her er de fire kvartfinalene som alle går onsdag 26. oktober:

Kolstad – FyllingenBergen
Elverum – Drammen
Halden – Haslum
Sandefjord – ØIF Arendal

Vi tok en prat med head honcho i Norsk Topphåndball, nemlig daglig leder Hein W. Barthold.

Hein, hvordan tror du disse fire kampene går?

– Det er kvartfinaler i NM, og da ligger alt til rette for at det blir knalltøffe kamper med mye innsats. Alle lagene drømmer om å heve kongepokalen i Oslo Spektrum 29. desember.

Du har jo full oversikt. Hvem tror du går videre? Spå gjerne en cupbombe.

– Alle kampene er åpne. Lag som har dagen kan avgjøre kampene annerledes enn det som eksperter tror basert på historie og statistikk. Eneste cupbombe må være om Sandefjord slår ut ØIF Arendal.

Den cupbomben kan du ha for deg selv. Men sett gjerne hus og hjem på Sandefjord på Oddsen. Mener du virkelig at Sandefjord kan slå oss?

– Selvfølgelig, men etter ØIF’s cupexit i fjor tror jeg at det er et fokusert og revansjesugent ØIF Arendal som entrer parketten i Jotunhallen.

Takk for rosende ord, vi er fremdeles i sorg over Valter Perisas bragd. Vi snakker ikke mer om det. Hvordan blir arrangementet i Oslo Spektrum?

– Jeg tror det blir en fantastisk dag. Jeg spår at vi kommer til å ha minst ett lag som drar mange egne tilskuere, og med en dag tidligere går vi klar av selve nyttårshelgen.  Det er mange som ønsker å bidra til at Cupfinalen 2016 blir historisk bra. Kanskje dere klarer flere enn 2000 herlige arendalitter som lager håndballfest på Karl Johan igjen? Men som dere sier selv. Ta en kamp om gangen.

11114361_10153070390090806_4664229819792079420_oOg slik ser det ut når cupfinale planlegges.