Ny samarbeidsavtale med Los – ØIF Arendal

Ny samarbeidsavtale med Los

Ny energi til ØIF Arendal

Strømleverandøren LOS har signert en toårig avtale med ØIF Arendal, og blir dermed en av klubbens Sølvpartnere. Selskapet skal tilføre ØIF Arendal midler for å fremme talent- og spillerutvikling i klubben. I tillegg til eksponering får LOS billetter til hjemmekampene som kommer kundene til gode gjennom fordelsprogrammet.

– For LOS er det fantastisk spennende å samarbeide med ØIF Arendal. Håndballklubben er en av de ledende klubbene i landet, og har de siste årene virkelig satt Arendal og Sørlandet på håndballkartet, sier Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS.

Svært fornøyd

– Vi er svært fornøyd med å få LOS inn på laget som en aktiv samarbeidspartner, og håper dette vil tenne en gnist slik at folk også utenfor vårt nærområde vil følge strømmen til Sør Amfi, smiler Rune Jakobsen, daglig leder i ØIF Arendal.

Gratis billetter

LOS etablerte for to år siden et eget fordelsprogram for sine kunder. Det er gjennom dette programmet kundene til LOS først og fremst vil merke samarbeidet.

– Før hver hjemmekamp har vi 30 billetter og noen VIP-plasser vi kan tilby våre kunder. Vi håper selvsagt det blir rift om disse plassene når de legges ut, sier Gaudestad som også får tilgang til enkeltspillere og klubbledelse som en del av avtalen.

Bildetekst: LOS og ØIF  Arendal har tegnet toårig samarbeidsavtale, fra v.

Kontaktpersoner:

Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS AS, mobil 469 58 588

Rune Jakobsen, daglig leder i ØIF Arendal, mobil 909 51 519

Fakta om LOS Fordel:

  • Fordelsprogrammet til LOS ble etablert i 2013 med utgangspunkt i to samarbeidspartnere. I dag teller fordelsprogrammet ni samarbeidspartnere, og nye er på vei inn.
  • Programmet er basert på opplevelser som tilbys gratis eller til svært rabatterte priser.
  • Samarbeidspartnere i fordelsprogrammet i dag er: Color Line, Dyreparken, Hovden alpinsenter, IK Start, Kilden teater- og konserthus, Norsk Tur, Sørlandsbadet, Vitensenteret, og ØIF Arendal.

PRESSEINFORMASJON 14. SEPTEMBER 2016

Om ØIF Arendal:

  • ØIF Arendal har lang fartstid i norsk herrehåndball, hovedsakelig i 1. og 2. divisjon. Laget rykket ned fra 1. divisjon, til 2. divisjon etter 2006/2007. I sesongen 2007/08 vant klubben 2.divisjon og rykket opp.
  • Både i 2010 og 2011 endte ØIF på fjerdeplass i Posten-ligaen, og i 2012 på sjetteplass. I sluttspillet spilte laget seg frem til semifinale i 2010 og 2011 og tapte mot henholdsvis Fyllingen (2010) og Elverum (2011).
  • I sesongen 2012/2013 flyttet laget fra Nedeneshallen til nye Sør Amfi, som kan ta imot over 2000 tilskuere.

Om LOS AS:

  • LOS AS er et heleid datterselskap av Agder Energi AS med hovedkontor i Kristiansand og regionskontorer på Lysaker, i Arendal og Sverige.
  • Selskapet eier og driver de to merkevarene LOS og LOS Energy som opererer i privat- og bedriftsmarkedet i Norge og Norden.
  • Kjernevirksomheten er å identifisere, selge og forvalte energiløsninger.
  • I 2015 omsatte LOS AS for i underkant av 3 milliarder kroner.

Kontaktpersoner:

Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS AS, mobil 469 58 588

Rune Jakobsen, daglig leder i ØIF Arendal, mobil 909 51 519