Spillerauksjon og kick-off lørdag 27. august på Castelle på Langbrygga – ØIF Arendal

Spillerauksjon og kick-off lørdag 27. august på Castelle på Langbrygga

Endelig er sommeren over.

Vår sporstlige leder Per Carsten Michelsen inviterer til auksjon lørdag 27. august klokken 18:00 på Castelle. Vi tok en prat med Michelsen i kveld.

Ja, hva skjer på Langbrygga?

– Vi gjør som i fjor, og vi auksjonerer bort spillerne. Da får man en spiller man følger gjennom hele sesongen, i medgang og motgang. Men med oss så blir det nok mest medgang. Man får profilering i Sparebanken Sør Amfi på de fine bannerne vi henger opp med hver enkelt spiller og masse annen profilering.

Er dette for alle supportere?

– Ja, vi har en fin blanding av bedrifter og grupper av privatpersoner som har kjøpt en spiller. Spillerne setter veldig pris på alle. Det er god stemning for alle involverte. Vi vil gjerne ha med flere grupperinger som velger seg et felles navn til drakt og profilering ellers.

Hva blir opplegget på Castelle?

– Det blir en kick-off for å feire at vi snart er i gang med sesongen igjen. Sponsorer og de som vil by på en spiller er hjertelig velkommen. Og alle spillerne og hele apparatet rundt kommer. Vi har et bra trøkk foran denne sesongen, og vi er jo spente på om vi klarer å ta vårt tredje seriegull, lykkes i cupen og vi skal også igjen ut i Europa. Så det blir gode rammer for en hyggelig kveld.

Hvordan melder man seg på denne kvelden?

– Alle som var der i fjor er velkommen, og alle som har lyst til å være med å by på spillerne, er velkommen. De kan sende meg en epost på per@oifarendal.no eller sms på 9086 1066.

Og hvem tror du går høyest i år?

– Det er så vanskelig å si. Men Kenny Ekman er det alltid rift om, Eirik Heia det samme, og så regner jeg jo med at noen av de nye vil være fine å følge gjennom sesongen. Er man på et lavere budsjett, så er det også muligheter. Dersom noen vil kjøpe min drakt, så stiller jeg opp selv for «any price», og jeg gleder meg først og fremst til å skape best mulig rammer denne kvelden, og jeg skal som vanlig være kveldens auksjonarius. Dette er en fin start på sesongen, at bedrifter, grupperinger og familier går sammen om å støtte en spiller og klubben økonomisk. Det er noe av det gøyeste jeg holder på med som sportslig leder. Så møt opp 27. august klokken 18:00 og utover hele kvelden.