Sommeren i Arendal er på hell – vi lader opp til ny sesong! – ØIF Arendal

Sommeren i Arendal er på hell – vi lader opp til ny sesong!

I morges, tirsdag 2. august, dro ØIF Arendal til Danmark for å forberede seg til sesongen.

Der skal det spilles tre kamper mot Mors Thy, Randers og et tysk lag fra Bundesliga. Mer informasjon om det her på denne lenken Hvis du er i Danmark de neste dagene (altså fra 2. til 5. august), så er det bare å dra dit for å se på gutta våre. Kampene går onsdag, torsdag og fredag.

Marinko Kurtovic starter dagene i vårt favorittferieland klokken 07:00, og plukker personlig ut de av våre som skal være med på ekstraøkt om morgenen. I tillegg blir det fem treningsøkter på dansk jord. Vi tar fergen tilbake natt til lørdag.

Så er det Skjærgårdslekene 12. til 14. august i Tønsberg. Der møter vi nyopprykkede Falk Horten fredag 12. klokken 19:45 og 16:10 på lørdag 13. august, møter vi Valter Perisas menn fra Follo. Så får vi se hvordan de to første kampene går, før vi tar fatt på siste kamp søndagen. Fullt kampoppsett finner du her.

Og så 19. til 21. august skjer det i den vakre by Kragerø. Klubben helt vest i Telemark har signert en samarbeidsavtale med ØIF Arendal foran denne sesongen. Tidligere år, så vente vår klubb seg mot Kragerø. Vi husker storhetstiden med to eller tre ganger Muffetangen og et Kragerø som lå topp i norsk håndball. Så har det vært noen år hvor Kragerø har sett opp til lagene i Grenland og Vestfold. Nå samarbeider vi om utvikling av spillere. Og vi har jo bare godt å si om alt det vi har opplevd i Kragerø og vi vil spesielt trekke frem Lars Erik Bjørnsen, som jo er vår veldig gode venn hos gultrøyene. Kragerø er snaue timen å kjøre fra Harebakken, og byen har mye fint å by på nå i august. Turneringen heter Kragerø Spa Challenge, og alle spillerne skal bo på Kragerø Resort. Her er det mange gode kamper man må få med seg:

1 ØIF – NEXE fredag klokken 1700
2 Aalborg – Team Tvis fredag klokken 1930

3 ØIF – Aalborg lørdag klokken 1400
4 Team Tvis – NEXE lørdag klokken 1600

5 ØIF – Team Tvis søndag klokken 1100
6 NEXE – Aalborg søndag klokken 1300

Tilleggsinformasjon er jo at Nexe er det beste laget i Kroatia, og at Aalborg har med publikumsfavoritten Sagosen.

Turneringen er organisert på Facebook gjennom dette arrangementet.

Så blir det full fart med tredje runde i NM (altså cupen) onsdag 31. august. Det er altså bare dager før vi møter Halden hjemme i Sparebanken Sør. Vi vet ikke hvem vi møter ennå, og kommer tilbake med eget Facebook-event med en gang det er klart.

Vi håper at alle som er i Danmark denne uken tar turen innom Randers, og vi ber alle som har et søskenbarn i Tønsberg om å besøke våre spillere i Skjærgårdslekene, og så anbefaler vi virkelig alle en tur til Kragerø 19. til 21. august.