Snekker Strat er med videre – ØIF Arendal

Snekker Strat er med videre

Åsmund Strat har i dag forlenget kontrakten med ØIF Arendal og er med oss også i 2016/2017 sesongen.

Jeg er veldig klar for en ny sesong. Vi er godt i gang med oppkjøringen og det blir en spennende sesong med spill i Europa i tillegg til hjemlig serie og cup. Jeg skal være topptrent og klar til å kjempe om mer spilletid i kommende sesong, sier Åsmund Strat.

Dette var viktig for oss. Åsmund er en kulturbærer i gruppen og er et forbilde for de andre med sine holdninger og treningsvilje, sier Rune Jakobsen

Vi tok også en prat med Per Carsten vedrørende neste års spillerstall. Er spillerstallen nå komplett?

Vi har veldig god spillerstall på plass og kommer ikke til å bli lette å slå neste sesong. Vi er i mål med det meste, men man skal ikke se bort i fra at det kommer et par unge talentfulle spillere til inn i stallen, sier Per Carsten Michelsen