Brasiliansk landslagskeeper klar for ØIF – ØIF Arendal
Cesar de Almeida

Brasiliansk landslagskeeper klar for ØIF

Cesar Almeida har signert en kontrakt med ØIF Arendal som binder han til klubben ut sesongen 2016/2017. Både Cesar og ØIF har en intensjon om dette skal bli et langsiktig samarbeid.

Cesar Almeida kommer fra klubben Fraikin BM. Grannolers som er i toppen av den spanske ligaen. Fraikin BM. Grannolers var også klubben som sendte oss ut av EHF-cupen denne sesongen og de endte til slutt opp med å bli nr. 3 i Final 4 etter en storkamp av Cesar.

Jeg er veldig fornøyd med min signering for ØIF Arendal. Noe av det som vekket min interesse var tankegangen og prosjektet som klubben har. De har et klart ønske om å sloss om titler i hjemlig serie, samt spill i de største ligaene i Europa. Jeg kommer til Arendal med et ønske om å hjelpe klubben på best mulig måte til å utvikle seg videre og oppnå målene de har satt seg, sier Cesar Almeida.

Vi har siden det ble klart at Sven skulle gi seg vært på jakt etter en klassekeeper. Når Cesar velger å signere for oss er vi trygge på at vi har funnet toppkeeper. At en internasjonal toppspiller velger å signere for ØIF Arendal fremfor gode tilbud i de store Europeiske ligaene er nok overraskende for mange. En medvirkende årsak til at dette kunne realiseres er at Cesar har en Norsk kjæreste som har vært sterkt delaktig i at dette gikk i orden. Cesar går nå inn i en hektisk periode med serieavslutning i Spania og Panameriaknsk mesterskap, før han reiser til OL i Rio. Etter OL slutter han seg til ØIF sin tropp, sier Per Carsten Michelsen.