Kenny Ekman forlenger med ØIF – ØIF Arendal

Kenny Ekman forlenger med ØIF

ØIF Arendal og Kenny Ekman signerte mandag en avtale som binder Kenny til klubben ut sesongen 2016-2017.

– Vi er veldig glad for å ha med oss Kenny videre. Han er en veldig viktig i vårt forsvarsspill og vi er glad for at anda en sentral spiller er på plass, sier Rune Jakobsen

– Jeg er veldig glad for å ha avtalen på plass. Jeg har vært mange år i klubben nå, men lysten til å ta fatt på en ny sesong er fremdeles like sterk. Jeg gleder meg til neste sesong og er sikker på at vi kommer til å fortsette den positive utviklingen. sier Kenny Ekman

Spillerstallen snart komplett.

– Med signeringen av Kenny har vi enda en viktig brikke på plass. Nå gjenstår det å bli enig med de siste spillerne i egen stall. I tillegg til det kommer vi til å hente en keeper som erstatter for Svenn, sier Per Carsten Michelsen.