Robert Markotic sier unnskyld – ØIF Arendal

Robert Markotic sier unnskyld

ØIF Arendal har i dag gitt Norges Håndballforbund en orientering vedrørende hendelsen der Robert Markotic gikk inn på spillebanen under kampen mot Bækkelaget 24.6.2016.

Robert Markotic beklager hendelsen, og er veldig lei seg for det som har hendt. Han ønsker å komme med følgende uttalelese:

Jeg beklager på det sterkeste det som har hendt. Jeg har ingen god forklaring på hvorfor jeg handlet i affekt  da jeg ble provosert over behandlingen av min lagkamerat. Jeg har vært profesjonell håndballspiller i 9 år, og noe slikt som dette har jeg aldri gjort tidligere. Jeg vil si unnskyld til klubben, publikum, medspillere, motspillere, dommere, delegat og supportere. Jeg vet at min oppførsel ikke er forenelig med å være et forbilde og kan garantere at det ikke vil gjenta seg. Etter dialog med klubben er jeg takknemlig for at de har gitt meg en sjanse til å vise at dette var en engangshendelse. Dersom NHF i forbindelse med denne saken ønsker å gi meg sanksjoner vil jeg rette meg etter de sanksjoner som gis, og jeg håper ikke klubben blir straffet for min handling, sier Robert Markotic

Robert har overfor klubben beklaget sin oppførsel.

Dette er ikke akseptabel oppførsel. Robert er klar over at liknende oppførsel i fremtiden vil medføre konsekvenser for hans arbeidsforhold. Nå ser vi fremover og håper å se Robert fra hans beste side når sesongen starter igjen, sier Rune Jakobsen