Marinko Kurtovic: – Har vi den attityden som vi hadde på onsdag, så går dette veldig bra – ØIF Arendal

Marinko Kurtovic: – Har vi den attityden som vi hadde på onsdag, så går dette veldig bra

Da er det endelig tredje og siste kvartfinale i årets sluttspill. Mot slutten av dagen i dag, har vi spilt tre kamper på en uke. Onsdag var vi i Oslo, og det var fantastisk stemning i bussen på vei hjem til Sørlandet.

Hva tror du om kampen onsdag, Marinko Kurtovic?

– På onsdag da vi spilte borte, var vi veldig engasjerte, og tempoet fungerte godt så vi fikk taket på kampen. Det er virkelig en av kampene hvor attityden viste seg gjennom 60 minutter og vi vant veldig fortjent.

Er det noen endring i troppen foran dagens viktige kamp?

– Vi har hatt to lugne taktiske treninger siden onsdag. Spiller nr 87 Kenny Ekman har vært med på trening hele uken.

Vi tapte hjemme, Bækkelaget tapte hjemme.

– I dag møter vi et Bækkelaget som er like tent som oss for å få avansement i sluttspillet. Ja, de vet at de kan slå oss, og vi vet at vi kan slå Bækkelaget. Har vi den attityden som vi hadde på onsdag, så går dette veldig bra, og vi er endelig et steg nærmere gull i sluttspillet for første gang. Det er det alle være tenker på i dag. Dett skal gå bra. Vi skal vinne.