Norges beste keeper gir seg i ØIF etter sesongen – ØIF Arendal

Norges beste keeper gir seg i ØIF etter sesongen

Det ble i dag klart at Svenn Erik Medhus ikke blir med oss videre etter denne sesongen. Svenn har vært i klubben siden 2010.

– Vi hadde selvfølgelig ønsket å ha med oss Svenn videre. Han har vært i klubben mange år, men leverer fremdeles på toppnivå. Spesielt i våre 2 gullsesonger har han levert prestasjoner på meget høyt nivå. Han er en vinnertype og har evnen til å levere når det virkelig gjelder. Vi har forståelse for at han nå ønsker å bruke mer av tiden sin på familien og jobben sin hos Oras. Nå er jeg sikker på at han kommer til å levere for oss sluttspillet, så får vi ta oppsummeringen etter det, sier Rune Jakobsen

– Svenn gir seg på topp. Jeg synes det er merkelig at han ikke har fått sjansen til å spille på landslaget i løpet av de 2 siste sesongene. Svenn har en mentalitet som gjør at jeg er sikker på at han kommer til å levere for oss i de kommende kampene, sier Marinko Kurtovic.

– Jeg har hatt det fantastisk i min tid i ØIF, og de siste sesongene har vært et eventyr. Det er en totalvurdering i forhold til familie og jobb som ligger til grunn for at jeg nå gir meg i ØIF, men jeg er ikke helt ferdig med håndballen. Vi får se hva fremtiden bringer, sier Svenn Erik Medhus.