– Sluttspillgull er viktigst! – ØIF Arendal

– Sluttspillgull er viktigst!

Endelig er gullfesten fra vårt andre gull i Grundigligaen over. Nå snakkes det kun om å vinne sluttspillet.

Marinko Kurtovic, hvordan går det med gutta for tiden?

– Alt er bra. Vi er nesten helt skadefrie. Lars Jakobsen er siste mann som er friskmeldt. Robert Markotic og David Svenningsen har vært ute hele sesongen i lang tid.

Vi vet hva som står på spill. I fjor gikk vi ut tidlig, og hadde ikke tjangs på å vinne sluttspillet.

– Det stemmer, i år er det annerledes. Vi skal vinne i år.

Vi har vunnet mange kamper med stang inn, uten å imponere. Kaller du de fleste seierne i sesongen kontrollerte, eller har vi hatt litt flaks?

– Det å vinne mange kamper på rad er ikke tilfeldig. Jeg synes vi er fortjente seriemestere. I håndball er det ikke noe som heter flaks. Vi slipper inn i underkant av 23 mål i snitt gjennom sesongen, og har tre tap. Vi vinner Grundigligaen med fire poengs klaring.

Hvor viktig er det å vinne sluttspillet?

– Det er superviktig. Det er det eneste i Norge vi ikke har vunnet. Og plassen om kvalifisering til Champion League styres av hvem som vinner sluttspillet. Og da kan vi virkelig snakke om å få fart på ØIF Arendal og komme ut i Europa.

Hvordan er tempoet i laget nå?

– Jeg er glad du spurte om det. Med en stabil stall nå, hvor vi har mindre skader enn tidligere i sesongen, merker jeg at det går raskere fremover. Det har vi terpet på de siste to ukene på trening.

Og hva tror du om Svermen i morgen?

– Svermen håper jeg synger i 60 minutter, og at de synger «seiern er vår» til vi går i garderoben.

Bækkelaget, hva kan vi si om dem?

– De har blitt bedre gjennom hele sesongen. Vi var veldig i tvil om vi skulle velge dem som motstander. Vi skal slå dem, men de er gode. Hver ball i angrep skal gå til en god avslutning. Da vinner vi. Gutta vil gjøre alt for å vinne sluttspillet!

Lykke til i morgen, Marinko!