DUELLEN! ØIF VS VIPERS! – ØIF Arendal

DUELLEN! ØIF VS VIPERS!

Vipers er som vanlig offensive og har de siste sesongene vært en av publikumsvinnerne i Grundigligaen. Når har Vipers utfordret oss i ØIF til en konkurranse, og vi er selvfølgelig med.

Dette skriver Vipers på sin side: Vi Vipers ønsker å konkurrere med ØIF og vil gjerne i første omgang vise at publikum i Kristiansand er mer lojale enn tilskuere fra Arendal.  Mange kjører begge veier, men det antar vi «går opp i opp». Konkurransen er derfor enkel i disse «kommunesammenslåingstider».  Hvem av ØIF Arendal eller Vipers trekker flest tilskuere i sluttspillet?

Vi har bare noen få dager igjen til første sluttspillkamp og håper mange av dere vi hjelpe oss i konkurransen. Kjøp billetter til søndagens kamp på http://oif.nods.no/ og hjelp oss vinne konkurransen.

Terje snakker som vanlig i store ord. Vi vet at ØIF-supporterne er de beste i landet. For at dette skal bli rettferdig kommer jeg til å tilby meg å være mopper hos Vipers uavhengig av resultat i konkurransen, sier Rune Jakobsen