Marinko Kurtovic før Runarkampen – ØIF Arendal

Marinko Kurtovic før Runarkampen

God kveld, Marinko. Hvordan går det i Sandefjord i kveld?

– Härligt härligt, må jeg bare si.

Vi spiller kamp i morgen mot Runar. Hva tror du?

– Vi er et bedre lag, og jeg har troen på seier.

Ja, vi har jo helt glemt å snakke med deg etter Kolstad. Hva skjedde der?

– Det var en jevn kamp. Så gjorde Kolstad et keeperbytte som førte til at de stengte buret. Etter syv redninger, ble det vanskelig for oss å knekke koden, og vi tapte. Det tror jeg ikke skjer i morgen.

Runar har vi jo spilt mot mange ganger etter du ble vår hovedtrener, både i serie og sluttspill. De er ikke så lette å slå?

– Nei, de er ikke det. Vi slo de komfortabelt med fem hjemme i Sparebanken Sør Amfi i november, men i april så slo de oss ut av sluttspillet. Før det så vant vi jo en meget viktig kamp da vi sikret seriegullet i Runarhallen 25. mars i fjor. Runar kjenner oss godt, så det blir ingen lett match. Men vi skal vinne.

Hva er bra med Runar som lag?

– Du tenker kanskje at jeg skal si Frank Løke, men jeg vil si at de har veldig gode backer. De spiller i medvind. Mot Drammen hadde de endelig nesten fullt hus i Runarhallen. Jeg tror det kommer mange i morgen også. Og vi blir 100 fra Arendal. Det gleder jeg meg veldig til å høre på tribunen.

Kristijan Jurisic spilte som andrekeeper for oss i fjor. Han har hatt en bra sesong i Runar.

– Nja, han har tidvis vært god, og mest ujevnt. Han stopper ikke skuddene våre i særlig grad.

Er det mye skader nå?

– Nei, det ser riktig bra ut for i morgen. Vi har hatt en veldig god treningsuke, og det er en fin indikator på at vi skal gjøre en bra match. Og så må jeg skyte inn at selv om vi tar en kamp av gangen, så gleder vi oss også til onsdag på hjemmebane mot Viking.

Lykke til mot Runar, Marinko!

12265552_531384997028070_4938685261277326296_o (1)