Knusende seier borte mot Haslum – ØIF Arendal

Knusende seier borte mot Haslum

Vi satte Haslum grundig på plass i gårsdagens «seriefinale». Etter å ha ligget under med 2 mål til pause var det klasseforskjell på lagene i 2. omgang. «Seriefinalen» i Grundigligaen var avgjort med 10 minutter igjen og spille. Toppscorer for ØIF Arendal ble Eirik Köpp med 9 mål. Magnus Jøndal og Sondre Paulsen scoret til sammen 11 ganger i gårsdagen kamp.

Vi har nå fått 5 poengs luke i på toppen av Grundigligaen og gleder oss til å møte Drammen i Sparebanken Sør Amfi på søndag.

 

 Kampfakta 

  • Håndball, eliteserien menn:
  • Haslum – ØIF Arendal 28-33 (15-13)
  • Nadderud Arena: 1.175 tilskuere
  • Toppscorer Haslum: Simen Nicolai Schønningsen (11).
  • Utvisninger: Haslum 3×2 minutter, ØIF 2×2 minutter.
  • ØIFs lag: Svenn-Erik Medhus, Åsmund Strat, Josip Vidovic (3), Håkon Finsrud, Nikola Kedzo (2), Magnus Jøndal (6), Sondre Paulsen (5), Eirik Heia Pedersen (3), Laurits Mo Rannekleiv, David A. Rui (1), Einar Hrafnsson (4), Fredrik A. Langeid, Eirik Köpp (9) og Kenny Ekman.