Seier over Bækkelaget – ØIF Arendal
lars jakobsen

Seier over Bækkelaget

Etter 5 ukers pause var det godt å være i gang med seriespillet igjen. Vi spiller i perioder god håndball og drar til slutt i land seieren.

– Vi er litt rustne, men jeg er superfornøyd med at vi vinner. Vi leverer i perioder bra håndball mot et godt lag, sa Marinko etter vår 14. seier av 15 mulige i serien.

De drøyt 1300 tilskuerne i Sparebanken Sør Amfi var strålende fornøyd med seieren. Ekstra hyggelig var det å ha Magnus Jøndal tilbake fra EM. Toppscorere for ØIF Arendal ble Lars Jakobsen og Nikola Kedzo, begge med 6 mål. Andre Jørgensen Hofstøl leverte 4 scoringer og var en bauta i forsvar.

 

Kampfakta:

  • ØIF Arendal – Bækkelaget 27-25 (16-14)
  • Toppscorer Bækkelaget: Nicolay Hauge, 8 mål
  • Utvisninger: ØIF 1 x 2 min., Bækkelaget 2 x 2 min.
  • Dommere: Kenneth Abrahamsen og Arne M. Kristensen.
  • ØIF Arendals lag: Svenn Erik Medhus (1), Åsmund Strat – Håkon Ludvik Finsrud, Sondre Paulsen (2), Eirik Heia Pedersen (3), Laurits Mo Rannekleiv, Magnus Jøndal (2), David André Rui, Einar Hrafnsson (2),  Lars Jakobsen (6), Nikola Kedzo (6), Eirik Köpp (1), Sander Simonsen, André Jørgensen Hofstøl (4), Grunde Sakariassen, Kenny Ekman