Halden er klar for kamp. Intervju med Jonas Willie – ØIF Arendal

Halden er klar for kamp. Intervju med Jonas Willie

Tusen takk for at dere trente opp Lars Jakobsen til å bli en glimrende spiller. Han passer godt hos oss. Savner dere Lars?

– Bare hyggelig. Ja, Lars savner vi både som person og spiller. Han er jo en av ligaens beste spillere og en veldig fin gutt, så det er klart vi savner han. Men vi er likevel ekstremt fornøyd med spilleren som har erstattet Lars. Victor Skillhammar har gjort en super sesong for oss. Kunne gjerne tenkt meg å ha begge to i mitt lag samtidig.

Vi har jo Norges beste håndballtrener. Hvor god er du, egentlig?

– Jeg er ikke spesielt god, men ligger på topp-10-lista i Halden.

Vi planlegger en skikkelig håndballfest når dere kommer. Det er siste kampen vår før jul på hjemmebane, før vi skal en sving til Elverum og sikre julefreden. Du skal få pepperkaker og våre gode vafler. Men har dere noe showhåndball å vise oss for at publikum skal få det ekstra gøy?

– Jeg må dessverre takke nei til de vaflene og pepperkakene. Altfor mye sukker. Men jeg tar gjerne en Pepsi Max hvis dere har. Vi håper jo helst på at publikummet deres ikke får det spesielt gøy og at vi får en fin julegave av dere i stedet.

Da vi spilte kamp mot dere i romjula i fjor, så var det umenneskelig kaldt. Det var omtrent syv grader da kampen startet og ti grader da vi dro hjem. Hadde dere slått av atomreaktoren som varmer opp Remmenhallen?

– På bortebane i Europa må man forvente sabotasje, så vi gjør alltid dette mot lag som skal forberede seg til Europacup-spill. Vi ønsker bare å hjelpe.

Dere har hatt mye skader tidligere i sesongen. Hvordan ser det ut nå?

– Vi har ikke hatt mye skader, men skade på Rasmus Carlsen som er veldig sentral hos oss. Skaden er heldigvis leget nå, men Rasmus er nok ikke hundre prosent i kampform før etter nyttår.

Aha. det var Marinko som sa det med skader. Over til noe mye viktigere. Medhus i buret, nå skjelver du vel i buksene bare vi nevner navnet hans, har dere funnet noe svakt punkt hos ham?

– Nei, det har vi ikke. Regner med å gå målløse av banen.

Hvem er den beste spilleren dere har? Sondre Skogheim ser utrolig skummel ut på årets spillerbilde. Men er han noe god?

– Sondre Skogheim er en eksplosiv skuddmaskin. Han sliter litt med ryggen, så dere får dessverre ikke møte ham på onsdag. Hittil i år så har vel Victor og Bech vært våre beste spillere totalt sett.

Hvordan har dere tenkt å slå oss? Frimerke på Jakobsen, Heia Pedersen, Ekman og Jøndal fra start?

– Vi kjører frimerke på Ekman i 60 min.

Har du med julegave til Marinko?

– Nei, dessverre, men håper han har til meg. Men han skal uansett få en bamseklem.

Vi gleder oss til å møte Halden, og ønsker lykke til, både til Marinko menn og Jonas Willie!