Marinko: – Strålende fornøyd med Bodøkampen – ØIF Arendal
Foto: Jan Espen Thorvildsen

Marinko: – Strålende fornøyd med Bodøkampen

Vi slår Bodø borte med ni mål, 15-24 i kveld.

Marinko Kurtovic, gratulerer med seieren.

– Takk for det Det var en glimrende lagseier.

Er virkelig Bodø ni mål dårligere enn oss?

– Nei, Bodø er et godt lag. Det gikk veien i dag for våre gutter. Vi spilte dem ut av hallen. Vi satt agendaen fra første minutt. Vi hadde rimelig god kontroll da vi ledet hele 3-10. Vi spilte nydelig håndball. Knalltøft og disiplinert forsvar.

Vi slipper inn bare 15 mål. Hvordan er det mulig?

– Attityd, attityd og atter attityd.

Noen du vil trekke frem?

– Forsvaret sitter, vi er tøffe og gode i taklingene. Avtalene sitter i forsvar, og hold deg fast: Tror du ikke Svenn-Erik Medhus hadde en redningsprosent på hele 50%. Det er vidunderlig.

Er denne kampen årsbeste?

– Nja, forsvarsmessig er den helt udiskutabelt det. Vi scorer jo litt lite mål, men 25-14 borte mot Bodø er knallsterkt. Jeg er imponert.

Og hva nå fremover?

– Vi møter Stord til helgen, og så gleder jeg meg veldig til Haldenkampen. Da blir det håndballfest i Sparebanken Sør Amfi. Både på og utenfor banen. Det er mange gode krefter i sving for å gi publikum en skikkelig håndballopplevelse, og også komme i riktig julestemning. Jeg sier ikke mer. Halden har jeg ikke så mye fokus på ennå. Jeg tar jo en kamp om gangen. Først i morgen begynner oppkjøringen til Stord. Det er en slitsom reise, og vi går for seier nummer tolv på rad!

Hvordan var stemningen i nord i kveld?

– Publiken var jo lamslått. Og Svermen var med og vi hørte de på benken. Tror de var fire stykker. Nei, dette var en herlig kveld. Det var synd at ikke hele kampen gikk å se i Arendal på grunn av nettproblemer lokalt i Bodø.

Er det noe mer du vil legge til?

– Jeg er strålende fornøyd med hele kampen. Attityd…