Vi tok en ny seier, denne gangen i Stavanger – ØIF Arendal

Vi tok en ny seier, denne gangen i Stavanger

Onsdag kveld var det duket for et hyggelig gjensyn for ØIF Arendal med Viking i Grundigligaen. Vi har mange gode minner i klubbens historie fra fine håndballturer til Rogalands største by. Vi håpet jo at vi skulle få helgekamp, og gjøre en stormobilisering, men denne sesongen falt kampen på en onsdag.

Vi hadde rimelig god kontroll hele kampen, og vi vant vår seier nummer ni på rad. Det var i perioder av kampen klasseforskjell mellom lagene, og vi var aldri truet.

Vi pådro oss ingen skader. Men Marinko Kurtovic var satt ut av kampen, da han var uggen. Det første til at Asle Gran, Vikings gamle storspiller, ledet laget. Med stor suksess. På Snapchaten til oifarendal kan du se ham ta ledelse på en glimrende måte. Marinko er klar til Spaniaturen til helgen.

Laget har nå et knallhardt program foran seg. Det startet med hjemmekampen mot Runar sist søndag, en lang reise til Stavanger i går, lørdag drar spillerne til Barcelona, og så er det bortekamp søndag klokken 19:15, med tabelltreer Fyllingen onsdag og ny hjemmekamp mot Granollers til helgen.

Kampens store spiller i Stavanger ble selvfølgelig Lars Jakobsen med hele 11 mål. Magnus Jøndal, Eirik Heia Pedersen og selvfølgelig Svenn-Erik Medhus leverte alle en god kamp.

Vi synes det er flott at Viking er tilbake, og vi har troen på at laget holder seg i årets Grundigliga, så vi møtes igjen i Stavanger neste sesong.