To billetter for en – IK Start og ØIF Arendal – ØIF Arendal
Foto: Per Carsten Michelsen

To billetter for en – IK Start og ØIF Arendal

Vi har et spesielt godt tilbud før kampen mot Kolstad. Kjøper du billett torsdag eller fredag til Kolstadkampen 1. november i Sparebanken Sør Amfi, får du billett til Starts skjebnekamp mot Mjøndalen på kjøpet.  Se nederst i denne artikkelen for praktisk informasjon om hvordan vi gjør med de fysiske billettene.

Hvordan har så dette gått til, daglig leder i ØIF Arendal, Rune Jakobsen?

– Vi støtter Start når de nå virkelig trenger ekstra trøkk på Sparebanken Sør Arena fredag klokken 19:00 i Kristiansand. Det er viktig for sørlandsidretten at vi har Start i øverste divisjon, og siden vi allerede samarbeider med dem, er dette det minste vi kan gjøre.

Forventer du at mange tar turen til Kristiansand?

– Slike kamper er alltid ekstra spennende, og det pleier allerede å være mange fra Arendal på kampene. Så ja, det tror jeg.

Alle som kjøper på nett og ønsker billett også til Start-kampen kan hente billett i kafeen på Sparebanken Sør Amfi før klokken 1500 på fredag eller sende en epost til post@oifarendal.no så legges billetten klar i billettluken på Sparebanken Sør Arena.

Og billett til Kolstadkampen, kjøper du her.