Hurra! ØIF Arendal har fått egen app – ØIF Arendal

Hurra! ØIF Arendal har fått egen app

Vi har laget en ny app som gjør kommunikasjonen bedre mellom alle som ønsker å følge ØIF Arendal og klubben. Spesielt på kampdager blir det morsomt med appen. Appen kan lastes ned i Google Play og Apple Store, og heter “ØIF Arendal”.

Vi tok en prat med prosjektleder for appen, Ulf Duus-Carlsen i Knowit Sør AS. Han ser sånn ut (ja, du har nok sett ham i Sparebanken Sør Amfi før). Hva blir bedre med appen?

Ulf-Duus-Carlsen-new

– Appen er først og fremst en kampdags-app som bedrer kommunikasjonen mellom klubb, tilskuere og kampsponsor. Den gir også alle som er glad i ØIF Arendal en god og enkel oversikt over de siste nyhetene fra websidene til ØIF Arendal.

Og hvordan kom dette i gang?

– Vi er først og fremst håndballentusiaster, og som sponsorer synes vi det var en fin anledning å bidra til å gi klubben en ny kommunikasjonskanal. Klubben imponerer stadig og vi er glade for å være med på laget. Appen slik den foreligger er et godt utgangspunkt. Vi planlegger å fortsette med å utvikle appen videre med nyttig innhold, som kan bidra til gode opplevelser og økt inntjening for klubben. Men kan du gjette hvor mye appen koster?

Det er vi som stiller spørsmålene, men la gå da. 49 kroner?

Nei.

99 kroner?

– Nei, den er gratis!

Fantastisk. The best things in life are free! Men tilbake til at vi intervjuer deg. Hva gir så denne appen?

– Det er en enkel måte å få med seg nyhetene fra ØIF Arendal. Vi har full oversikt over alle spillerne. For eksempel på kampen på onsdag mot Drammen, så var det sikkert hvem som lurte på hvem i huleste er denne spiller nummer fire som scoret fire ganger fra vingen. Svaret finner du i appen, det var selvfølgelig Håkon Ludvik Finsrud. Med bilde og det hele. På kampen mot Kolstad søndag 1. november kan man via appen stemme på kampens beste spiller. Så er det en del hurtiglenker til hjemmeside og ikke minst billettkjøp.

Hva slags informasjon trenger man for å registrere seg?

– Appen er bygget rundt at man registrerer seg som bruker, for at ØIF Arendal skal kommunisere med sine fans. Man må derfor registrere: For- og etternavn, epostadresse, mobilnummer og postnummer. Bare det.

Og hvor mange tror du laster ned appen før Kolstadkampen?

– Jeg vil tippe minst 500. De aller fleste av ØIF Arendals supportere har smartphone, så det kan nok bli enda flere. 

Og hva er Knowit?

– Knowit er et stort skandinavisk IT-konsern med 1900 ansatte. Men lokalt i Agder er vi et selskap med 17 dedikerte IT eksperter som jobber med utvikling av løsninger for blant annet digitalisering og virksomhetsstyring. Vi i Knowit Sør er en aktiv samarbeidspartner til idrett og kultur i Agder, og ser fram til mange spennende sesonger med nye titler til ØIF Arendal.

Hvem er de første til å pryde appens innhold?

– Helt klart Svermens Kari Sunde og Marinko Kurtovic. Men når denne artikkelen går online, er den på appens nyhetsside.

Tusen takk for appen!

– Bare hyggelig. We just had to let appen happen!

12165755_10156198891965088_1295170099_n