ØIF Arendal tok første stikk mot KH BESA Famiglia – ØIF Arendal

ØIF Arendal tok første stikk mot KH BESA Famiglia

I kveld vant vi vår første storseier på lang tid hjemme i Sparebanken Sør Amfi.

Laget fra KH BESA Famiglia fra Kosovo ble slått med hele 34-18.

Kari Sunde er hes når vi snakker med henne.

– Vi fikk en bra start og vi ledet hele 7-0 i første omgang. Medhus står fantastisk, og reddet tre straffekast. Vi var veldig i tvil om hvem som skulle få bestemannspremien. Både Medhus og Jøndal spilte glimrende. Vi endte opp med Jøndal.

Noen andre du vil trekke frem?

– Sander Simonsen er blitt tøffere, og scoret seks. Magnus Jøndal scorer ti, og vi fikk se mye god håndball. En stor kamp.

Hva synes du om stemningen i hallen?

– Det var kjempegøy med en så stor og entusiastisk gjeng med bortesupportere. Vi fikk litt å bryne oss på der. Det var flotte folk, og i morgen er det supert for alle som liker håndball i Arendal. Spesielt barnefamilier bør ta turen og høre på livet. Det var virkelig god stemning i kveld.

Hva tror du om kampen i morgen?

– Jeg er redd for at vi tar for lett på oppgaven, så alt kan skje, men jeg tror vi vinner også i morgen.

Rune Jakobsen, daglig leder i ØIF Arendal er også fornøyd.

– Først vil jeg takke over 800 som tok turen på lørdag kveld, i knallhard konkurranse med en viktig fotballkamp på TV. Det varmer. Og vinner vi i morgen, og går videre, vet jeg at vi blir enda flere neste kamp.

Hva skjer i morgen?

– Sportslig tror jeg det går bra, men vi skal ikke ta lett på kampen, selv om vi spilte overbevisende i kveld.

Blir arrangement likt i morgen?

– Ja, det blir nogenlunde likt, men kampen begynner kl 18:00. Vi vet det kommer endel andre tilreisende i morgen, og så tror jeg jo at alle som var der i kveld og fikk se den gode stemningen snakker om den og tar med seg nye tilskuere i morgen. Vi har også invitert med ungdommer fra det nye mottaket på Hove. Vi har kontakt med Benedikte Nilsen der.

Vi tok også en prat med Benedikte Nilsen som alltid er på plass i Sparebanken Sør Amfi.

– Ja, det blir gøy i morgen. Jeg har med 35 ungdommer i alderen femten til sytten år som har bakgrunn fra Afghanistan. De kom til Tromøy denne uken, og skal få se Norges beste håndball-lag.