Marinko ønsker Valter Perisa velkommen hjem – ØIF Arendal
Foto: Jan Espen Thorvildsen

Marinko ønsker Valter Perisa velkommen hjem

Det er i dag kampdag igjen, og vi møter for første gang Follo med Valter Perisa som trener. Hva tror du om kampen, Marinko?

– Det er ingen kamp vi tar lett på. Og dette blir en av forhåpentligvis flere kamper på veien mot en ny cupfinale. Og det er jo en godbit av en kamp siden vi nylig spilte mot Follo, og de kjenner oss meget godt.

Hva har det å si at treneren til Follo har trent oss før?

– Han er jo god venn med halve klubben. Vi har 107 mutual friends på Facebook, hvorav halvparten er fra min klubb ØIF Arendal, så dette er en mann som kjenner halve Arendal. Han har analysert oss godt, og det er ikke så ofte vi trenere drar og ser på våre motstandere, men jammen dukket Perisa opp i Remmenhallen for å lure til seg insideinformasjon fra Ingolf Nilsen for halvannen uke siden. Det at han kjenner oss godt, og er godt forberedt, er for ham og Follo et bra utgangspunkt, men i og med at vi er tittelforsvarer, er vi vant med at våre motstandere kan våre spilleres navn, tror de vet hvor de skal skyte forbi Medhus, og hvilke spillere som har styrker og svakheter. Men den han kjenner best av våre er jo Asle Gran, og han kommer jeg trolig ikke til å bytte innpå på vingen denne kampen heller.

Tror du det blir mye folk såpass tidlig i cupen?

– Ja, og jeg oppfordrer alle til å se kampen. Det er ekstra gøy å se cupfinalen, hvis vi kommer dit – ja, jeg tror vi kommer dit, og at man har vært på alle kampene på veien til nytt gull. Men jeg skal ikke tvinge folk til å komme, jeg bare tilbyr nok en god kamp i vårt eget fort Sparebanken Sør Amfi.

Du nevnte at du vet at Follo har studert oss nøye. Hva har du gjort?

– Vi har gått gjennom kampen fra Follo Trykk Arena i august, og vi har sett mer video. De er et lag som har ambisjoner om å bli et av Norges beste, og de har nå et lag hvor det er veldig bra med talenter, og mange gode spillere. Vi tar ikke lett på kampen, og Follo kommer til å gjøre alt de kan for å lage en cupbombe.

Så du er litt nervøs?

– Jeg tar ikke seieren på forskudd. Og spesielt ikke i cupen. Samtidig med oss spiller Bodø mot Vestli fra 3. divisjon som slo ut Lillestrøm i forrige runde. Det kan skje oss hvis vi ikke fokuserer og har rett attityd.

Lykke til med kampen i kveld klokken 19:00.

– Takk for det. Vi ses!

1782316_10153025826372312_7660563478093526812_o