Linda Normann tipper topp fem i Grundigligaen 2015/2016 – ØIF Arendal

Linda Normann tipper topp fem i Grundigligaen 2015/2016

Linda i billettluka får jo stort sett bare sett andre omgang, men er allikevel ekspert. Og her er hvordan hun rangerer topp fem foran sesongen, og jammen meg har hun en god begrunnelse på hvorfor vi vinner gull.

1. ØIF Arendal

2. Drammen
3. Bodø
4. Elverum
5. Haslum
ØIF Arendal er selvfølgelig på topp, enda bedre enn i fjor, det er jeg overbevist om.
Drammen tror jeg blir de sterkeste konkurrentene våre i år. De har fått noen store navn som jeg tror vil være med å prege norsk eliteserie denne sesongen.
Vi strevde litt mot Drammen i fjor og det blir spennende å se hvordan Drammen og ØIF vil hamle opp mot hverandre i år. Det forsmedelige ett-måls tapet på hjemmebane i november i fjor erindres fortsatt. Desto bedre var det derfor å vinne med ett mål på bortebane igjen i mars. Oppgjørene mellom ØIF Arendal og Drammen gleder jeg meg virkelig til denne sesongen.
Ellers så tenker jeg Haslum vil lide under Mamelund sin exit til Kiel og vil nok ikke være med å kjempe helt i toppen.
Bodø og Elverum er sterke lag så de vil være med å prege tabellen også denne sesongen, men ikke aller øverst.