Kari Sunde tipper Grundigligaen 2015/2016 – ØIF Arendal

Kari Sunde tipper Grundigligaen 2015/2016

Kari Sunde i Svermen er optimist. Her er hennes tips på plasseringer 2015/2016 i Grundigligaen.

1. ØIF Arendal.

Når troppen etterhvert blir skadefri har vi en bredde i laget vi aldri har hatt før. Vi har også økt skudd-kompetanse i spillere som Robert og Lars som kommer til å lage mange mål for oss:-) Det jeg har sett i oppkjøring viser også at de brer spillet ut i større grad og vi får mange mål fra kant!

2. Drammen

De har kjøpt hele 9 spillere deriblant Frank Løke, Kennie Boysen og Johannes Hippe og de bør prestere til en sølv medalje!

3. Haslum

De har mistet Erlend Mamelund men jeg tror de har tyngde nok i laget til å dekke opp for tapet, for vår del har Mamelund vært ufarlig i forrige sesong og scoret vel bare ett mål i hver kamp.

4. Bodø

Den evige toeren fra ifjor tar nok ikke medalje iår. Vet for lite om spiller-stallen men de har mistet Anders Faltnes på benk og det betyr at Børge Lund enten må lede laget fra banen eller sette seg ut av laget og kun være lagleder/trener

5. Elverum

Egentlig bare fordi det er Elverum men også fordi bredden i laget er dårlig. De har hentet Steffen Stegavik og Petter Øverby som såklart hever laget men de starter med 2 minuspoeng og tett kampprogram med Champions League, cup og serie gjør at jeg ikke har troa på Elverum.