ØIF Arendal Gutter 2003 trenger hjelp – ØIF Arendal

ØIF Arendal Gutter 2003 trenger hjelp

Vi har jo normalt saker om vårt gullvinnende elitelag på denne siden, men vi har jo helt glemt å ha med noen agurknyheter i sommer. Men det er fremdeles noen få dager igjen av agurktiden, så vi vier årets første agurksak til noe veldig viktig. Vi har jo alltid i klubben hatt bra rekruttering, selv om det går litt i opp- og nedtur. Nå blomstrer det godt i 2003-årgangen, og vi har en fin gjeng med talenter som allerede har vinnerkultur i laget sitt.

Vi tok en prat med treneren på laget, en av Bausplass store sønner, nemlig Kai Venaas.

Hva kan vi si om laget, Kai?

– Vi er gode, og vi er favoritter til å vinne serien som starter til høsten. Men vi har større planer for laget.

Du var jo selv en labil håndballspiller i et par tiår, og du har jo ditt avkom på laget. I tillegg var jo din kone Linda en ringrev i buret. Er det noen andre storheter med håndballarven intakt?

– Vi har en hel haug, men jeg vil ikke nevne navn. Hele laget skal vinne hver kamp og vi skal ha halve laget på ØIF Arendals A-lag innen OL i Tokyo i 2020.

Så bra. Og grunnen til at vi intervjuer deg er at dere ligger på andre plass i en konkurranse i Grimstad for at laget skal få en pott på 15 000 kroner til å videreutvikle laget.

– Ja, det stemmer. Vi har ikke helt gullformen inne på nett ennå. Man kan stemme frem til 18. august, så nå trenger vi rett og slett alle ØIF Arendals supportere til å gjøre et klikk for oss, og stemme på breddeidrett i Arendal og ØIF Arendal gutter 2003.

Og hva skal dere bruke pengene til hvis dere vinner? 1500 Statoilpølser? 60 Statoilkopper?

– Vi skal nok hverken spandere ubegrenset med kaffe eller de gode pølsene. Vi skal bruke pengene til å videreutvikle laget, og sette standarden for at vi bygger opp et lag i årene som kommer. Vi sprer inntektene hvis vi vinner potten på deltakelse i turneringer, treningsutstyr og små tiltak som alle koster litt penger. Så dette klikket fra ØIF Arendals venner på nett, er en fin dugnad for at vi alle gir litt ekstra oppmerksomhet til våre talenter.

Og hvor kan man stemme på ØIF Arendal Gutter 2003?

Det gjør du på denne lenken.