Marcussen og Medhus – ØIF Arendal
Foto: Jens Petter Christensen

Marcussen og Medhus

I forrige uke var det «Herrenes aften» i Arendal. Gromstad Auto (Audi) og byens beste urmaker hadde samlet sammen en gjeng på hele hundre personer som var alt annet enn kvinner. Og for å kaste glans på arrangementet ble det gjort heder på den mannen i Kongeriket som har vært landslagsaktuell i mente på ny siden seriestarten i september 2014. Vi i ØIF Arendal mener selvfølgelig at tiden er kommet til at Christian Berge ringer Medhus og snakker om landslag igjen. Marinko Kurtovics ord står fortsatt.

Og når vi snakker om tiden. Svenn-Erik Medhus fikk en gave av Marcussen Ur og Smykker som kan vise når han skal på trening, kamp og jobb. Og siden klokka er fin, er det fra nå av alltid lov å spørre Medhus om hva klokka er. Vi ser fra venstre Anders Ellstrøm, i midten vår glimrende målvakt Medhus, og til høyre selvfølgelig Lars Marcussen.