Det er bare en Trygve Røisland – ØIF Arendal
Foto: Jan Espen Thorvildsen

Det er bare en Trygve Røisland

Vi har i lang tid prøvd å signere Trygve Røisland til den viktige oppmannjobben. Vi har ikke hatt en plan b, da ingen ville kunne klart å hoppe etter denne Wirkolaen. Det har dermed i lang tid sett mørkt ut.

Ansvarlig for forhandlingene har vært sportslig leder Per Carsten Michelsen.

– Ja, vi pleier somregel å bestemme varigheten på kontraktene, men unge Røisland har tidligere bestemt at han ikke vil gi oss mer enn et års sikring av samarbeidet tidligere sesonger. Også i år tok Trygve betenkningstid, og for å si det mildt, nå vet jeg hvordan Riksmeklingsmannen har det. Lange samtaler med knallharde krav og enorme mengder kaffe til øynene blir små.

Men kom du i mål?

– Ja, Trygve blir med oss en sesong til. Det er noen som tror at Trygve ville blitt med oss uansett, men det kan jeg med en gang si ikke er riktig. Han er den som jobber mest i apparatet rundt klubben, og den finlogistikken han utfører med å støtte opp om laget, slik at alt fungerer, er viktigere enn noengang. Det høres kanskje dramatisk ut, men når vi er bortkjemt med at alt er intakt på utstyrsfronten, og at gutta kan stole på at utstyret er på riktig plass, så er det med på å bygge opp rundt vår vinnerkultur. Jeg har sett det motsatte fra tidligere prosjekter og arrangementer. Vi har en kjempestyrke med at Trygve er den klippen han er.

Vi tok også en prat med Trygve Røisland sjøl, og på spørsmål om hvordan han er fornøyd svarer han.

– Ingen kommentar.

Vi gratulerer først og fremst klubben med at Trygve Røisland er med videre, og vi er i dag ydmyke for at han stiller opp for laget foran den spennende tittelforsvarersesongen vi snart er i gang med.