Josip Vidovic signert ut 2015/2016-sesongen – ØIF Arendal

Josip Vidovic signert ut 2015/2016-sesongen

Vi har snakket med Josip Vidovic. Han har signert ny kontrakt med oss og spiller uansett for oss ut 2015/2016-sesongen.

Vi tok en prat med Per Carsten Michelsen og Rune Jakobsen på kontoret i Sparebanken Sør Amfi, og de snakker varmt om vår kroatiske venn.
– Josip er en glimrende spiller, og kan bli en av våre store sesongen som kommer. Legg merke til alt han forvirrer når vi er i forsvar, og han skaper ubalanse i forsvaret på den andre sida når vi er i angrep. Josip er en nesten komplett spiller, og det at han er kjapp til beins, kombinert med overblikk og at han kan avslutte bra med begge nevene, er noe som har hjulpet oss flere ganger til seier. Vi tror det blir mer Vidovic-forvirring for våre motstandere kommende sesong, samt at han scorer flere mål.

Vidovic har følgende å si selv:

– Jeg liker meg her, klubben og alt som hører med. Jeg føler allikevel at jeg er bedre enn det jeg fikk vist denne sesongen, og var ikke jevnt på høyden gjennom alle kampene. Når jeg har reist så langt for å spille topphåndball som jeg har gjort, forventer jeg mer av meg selv, og jeg skal trene enda hardere for å nå målene som Marinko har satt for meg. Noen tror det er fordel å ha samme morsmål som treneren, men jeg får gjennomgå knallhardt. Jeg vet at jeg blir en bedre spiller til høsten, og gleder meg til. Hard trening og en vellykket oppkjøring står sentralt for meg. Jeg var med på opplegget til Svermen i helgen, og må bare si at jeg oppfordrer at alle blir med på aksjonen som nå er i gang. Får vi en ny toppspiller, kan vi ta alle tre gullene. Vreng bukselommene, som de sier her i Øyestad.

Å jasså, kan vi ta dette intervjuet på norsk?

Neste gang jeg får fonyet tillit, kan du det. Men jeg tror vi kuler an litt med det i dag.
Hva er høydepunktet i sesongen?

– Jeg rangerer begge gullene som likeverdige. Det var en fantastisk oppbygging til cupfinalen som endte med at vi klarte å dra seieren i mål og fikk kongepokalen. Seriegullet var velfortjent, og det var nøyaktig like gøy for meg.

Vi gratulerer Josip Vidovic med en ny kontrakt. Han er med oss ut sesongen 2015/2016-