Tobias Gjertsen er uten kontrakt – ØIF Arendal

Tobias Gjertsen er uten kontrakt

ØIF Arendal har ikke fornyet kontrakten med Tobias Gjertsen for neste sesong.

Hvordan skal så dette gå til, skal du virkelig ikke være vårt førstevalg på linja?

– Jeg har trent hver dag siden jeg fikk beskjed om at jeg ikke var med i planene til ØIF for neste sesong. Har en kropp som krever MYE vedlikehold. Håndballformen skal kanskje holdes vedlike i Trauma eller Strømmen/Glimt, sammen med tidligere ØIF-spillere. Målet er å møte ØIF Arendal i cupen. Jeg vil også benytte spalteplassen her til å takke sponsorer, publikum, Svermen, frivillige, trenere, ledere og lagkamerater gjennom fire fantastiske år i ØIF Arendal. Setter stor pris på støtten jeg har fått gjennom disse årene i hver eneste kamp og på hver eneste trening.

Du har hatt en sesong med to gull. Hvordan har det vært for deg, og hva var høydepunktet?

– Det er så mange høydepunkt, det er rett og slett vanskelig å velge. Cupgull og seriegull med ØIF Arendal er for all fremtid noe som dukker opp når jeg tenker på høydepunkter og magisk stemning. Det har vært en fantastisk sesong.

Så nå blir det kun å lære opp Sander Simonsen, og gi ham de kjøretimene som trengs for at han om om et år kan kjøre selv i Arendals gater?

– Jeg har ikke begynt å kjøre med Simonsen enda, han har mer enn nok med sin store kjærlighet fra Saltrød for øyeblikket. Men ja, han må helt klart ta lappen hos meg.

Det har gått rykter om at du er i dialog med Granejentene om å bidra et Tobias-bachandkast fra Skytebanen. Hva er din kommentar?

– Den er faktisk ingen. Ingen kommentar!

Rune Jacobsen, daglig leder i ØIF Arendal sier følgende:

Vi vil i denne omgang takke Tobias for alt han har gitt klubben. Tobias har vørt en viktig bidragsyter i flere år, og har også vært en viktig spiller for oss i «the double-sesongen». Vi er glad for at Tobias blir værende i nærheten, så vil fremtiden vise om vi får se ham som ØIF-spiller igjen.

Vi takker Tobias Gjertsen for en glimrende sesong, to gull