Viktig oppfordring: Kjøp sesongkort nå – ØIF Arendal
Foto: May Elin Aunli

Viktig oppfordring: Kjøp sesongkort nå

Kjære alle venner av ØIF Arendal.

Vi ønsker å selge flere sesongkort nå i mai, som er rabattert. Det gir oss mer stabilitet, og vi kan jo med stor sikkerhet si at neste sesong bygger videre på alt det flotte vi opplevde i fjorårssesongen. Det største argumentet for å kjøpe årskort er jo at på de kampene hvor det blir fullt, så kan du bare gå rett igjennom, og finne deg en plass. Men som du ser nedenfor her, så er det fkere gode grunner til å kjøpe årskort.

 

Vi venter selvfølgelig fullt hus når vår erkefiende Elverum kommer, og vi kan nok allerede nå si at det blir litt ekstra gøy å slå Runar neste sesong. Egentlig kommer det vel til å bli veldig gøy å slå Bodø også. Og vi må ikke glemme at Mamelund er signert i Haslum til 2017, så det blir nok gøy å slå bæringene også i år. Og Drammen har forsterket laget, så det kan bli en ny rusare. Og flere lag blir det. Vi skal slå de ale. Europacup blir også stort, og får vi for eksempel dobbel hjemmekamp, så kan du gå på begge. Det er altså mye håndballmoro på gang, og klubben har godt av å selge mange årskort allerede nå.

Derfor: Vi har begynt salget av sesongkort for neste sesong: 2015/2016. Nå kan du få årskort for 1500 kroner som dekker alle hjemmekampene i Sparebanken Sør Amfi i Grundigligaen, og alle Europacupkampene i Sparebanken Sør Amfi. Tilbudet gjelder ut mai 2015. 

Familiekort koster nå kroner 3000,- (2 voksne og 2 barn). Og her er flere argumenter for å kjøpe sesongkort.

sesongkort fordeler

Dersom du ønsker å kjøpe familiekort, så velger du antall: 4, og så trykker du på fanen «type», velger du «Familie (med E-cup)», deretter oppdatert, og så går du til betaling.

sesongkort familie

Og ikke nok med det.

Svermens medlemmer betaler kun Kr 1300,- for sesongkort før 31.05.
Barn, student eller honnør betaler kun Kr  700,- for sesongkort før 31.05

For alle spørsmål om kjøp av sesongkort (enkelt-, flere- eller familieårskort), kan du sende mail til Ole Aasen i administrasjonen i ØIF Arendal på ole@oifarendal.no eller å ringe ham på 4766 6818. Dersom du ikke får til nettløsningen, kan du også gjøre en avtale om å kjøpe sesongkort direkte i Sparebanken Sør Amfi (men vi foretrekker helst at det hele skjer på nett).