Spiller nummer 9 er signert – ØIF Arendal
Dette bildet av David er fra samme dag som det var 25 år siden Berlinmuren falt. David lagde problemer for muren til Bækkelaget, og vi vant 31-29. Etter det kom det mere skader. Nå er han friskmeldt.

Spiller nummer 9 er signert

Det har vært mye prat om mange publikumsfavoritter på hjemmebane. Vi har jo et hav å ta av, som alle sjarmerer oss på tribunen. Men det er en gutt som går way back i hjertene våre. Vi snakker selvfølgelig om vår midtback David Svenningsen.

Der satt signaturen.

– Ja, nå er det få dager til oppkjøringen starter til neste sesong. For min egen del kan det ikke bli verre enn denne sesongen. Men jeg har nå fått to gullmedaljer til tross for mye skader.

Ja, du har ikke spilt mye i år.

– Sesongen 2014/2015 kan jeg kort oppsummere som skadet. Men nå mot slutten fungerte kroppen bra igjen, og jeg har nå god tid til å dominere igjen neste sesong. Det er ikke så lenge til, vet du.

Du vekker til live morsinstinktet til Kari Sunde, du vekker håndballinteresse hos våre yngste, og du er fullstendig uberegnelig for motstanderne våre når du er på banen. Vi har troa på deg, og alle vil du skal lykkes.

– Jeg er skikkelig tent for neste sesong, og håndballen bor i meg. Nå har jeg også fordelen av at jeg er undervurdert neste sesong fra våre motstandere. De har ikke mye video å analysere av meg fra denne sesongen. Takk for hyggelige ord.

Det er bra at du er med videre, og Marinko er glad for at du signerte.

– Marinko er en bra trener. Og jeg kommer nå for alvor tilbake.

Vi gratulerer hele klubben med at David er med videre, og vi er trygge på at du kommer til å bli av våre viktigste spillere fremover.